Acasă Stirile zilei Social Dumitru Tudor a fost retinut de procurori fiind acuzat ca i-a santajat...

Dumitru Tudor a fost retinut de procurori fiind acuzat ca i-a santajat pe Ana Maria Prodan si Laurentiu Reghecamp! VIDEO

Fostul impresar Dumitru Tudor a fost retinut de procurori fiind acuzat ca a primit 12.000 de lei de la antrenorul Stelei, Laurentiu Reghecampf, si de la sotia acestuia, Ana-Maria Prodan, dupa ce i-ar fi santajat ca va dezvalui informatii compromitatoare.

Fostul impresar Dumitru Tudor a fost audiat, joi noapte, mai multe ore, dupa ce a fost prins in flagrant primind 12.000 de lei de la Laurentiu Reghecampf si Ana-Maria Prodan.

La finalul audierilor, procurorii au emis pe numele acestuia ordonanta de retinere si vor cere instantei arestarea lui preventiva pentru 29 de zile.

Surse din Politie au declarat, ca fostul impresar, cunoscut in lumea fotbalului cu porecla „Ciorba”, ii santaja de mai multa vreme pe antrenorul Stelei si pe sotia acestuia. Tudor le-ar fi spus celor doi ca, daca nu platesc banii ceruti de el, va face publice informatii despre ei considerate compromitatoare.

Reghecampf si Prodan au reclamat la Politie ca sunt santajati, astfel ca, joi seara, a fost organizat un flagrant.

Potrivit acelorasi surse, Dumitru Tudor le-a cerut celor doi sa-i aduca, la un restaurant din Sectorul 1, o prima transa de 12.000 de lei, fiind prins de politisti cand primea banii.

In aprilie 2011, fiul lui Dumitru Tudor, Dragos, a fost retinut in Olanda, alaturi de Natalia Mateut, fiica fostului fotbalist Dorin Mateut, si de alti doi tineri, pentru folosire de carduri bancare false.