Superstitiile fac parte din viata noastra inca din primii ani de viata cand nasii de botez ne pun pe o tava diverse obiecte pe care sa le alegem si care ar trebui sa ne influenteze evolutia noastra.

Ritual ca sa ai noroc la bani

Este foarte cunoscuta zicala : ”Banii nu aduc fericirea!”. Deseori, acest proverb nu se confirma in totalitate. Adunati bani, de valori diferite, intr-o punga, incepand de joi dimineta, deoarece joi este ziua patronata de planeta Jupiter, care ne sporeste sansa sa nu risipim banii. Sa adunam bani in acest mod timp de 14, 21 sau 28 de zile, cifre care reprezinta multiplii lui 7, un numar foarte norocos. in tot acest timp, trebuie sa purtati cu voi punguta cu aceste economii. Veti observa ca proverbul ”Ban la ban trage!” se adevereste.

Va poarta noroc persoanele care nu v-au dezamagit niciodata

In afaceri sa colaboram cu persoane calme, generoase si rationale. Acestea atrag energiile pozitive si proiectele comune vor fi banoase. Daca aveti nevoie de bani si vreti sa imprumutati o anumita suma va poarta noroc banii imprumutati in zilele de miercuri, joi si duminica de la persoanele care nu v-au dezamagit niciodata, scrie Click.

Atentie in ce zile dati bani cu imprumut

Sa nu dati bani din casa in zilele de luni, in prima zi a lunii sau in ziua de Anul Nou, pentru ca veti fi obligati sa dati bani toata saptamana, toata luna sau, si mai rau, tot anul. Deseori, acest proverb s-a dovedit valabil.

Adunati bani marunti…

Aduce noroc daca aduni banuţi-monede intr-un borcan, pe care sa-l pastrezi in bucatarie, langa o paine intreaga infasurata intr-un stergar alb, timp de trei saptamani. Economiile acestea vor atrage multe castiguri suplimentare, sustin gospodinele care au pus in practica acest obicei stravechi.

Bancnota-piramida atrage norocul

In portofel trebuie sa pastrezi mereu macar o bancnota, indiferent de valoarea acesteia, dar s-o impaturesti incat sa semene cu o piramida (un triunghi). Cand esti in criza de bani sau nu stii cum sa scapi de un ghinion financiar, „piramida”- bancnota te scapa de necaz, deoarece gasesti sursa sau sponsorul care sa-ţi poarte noroc.

Si la aniversarea zilei tale de nastere trebuie sa ai bani in buzunar. De asemenea, daca ai posibilitatea sa inaugurezi o pusculita in aceasta zi in forma de purcelus sau de closca, pe care s-o hranesti cat poti de des, norocul se va instala confortabil in casa ta.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.