Acasă Politic Dragnea vrea ca suporterii lui Basescu si cei ai PSD sa-si transeze...

Dragnea vrea ca suporterii lui Basescu si cei ai PSD sa-si transeze lucrurile in strada

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Presedintele executiv al PSD, vicepremierul Liviu Dragnea, a declarat, miercuri, ca presedintele Traian Basescu incita la violenta si la dezordine sociala, el aratand ca abia il asteapta pe seful statului sa cheme lumea in strada, adaugand:

„Poate chemam si noi si transam lucrurile acolo”, transmite Mediafax. Presedintele Traian Basescu a spus marti la B1 TV ca nu este necesara cresterea accizei la benzina si a anuntat ca „daca va fi cazul” va face „ce nu am facut pana acum” – ii va chema pe romani sa se apere in strada. „Domnul Basescu am vazut ca da foarte multe lectii, am vazut ca incita si la violenta si la dezordine sociala. Il astept. De-abia il astept sa cheme lumea in strada, ca poate chemam si noi si poate transam lucrurile acolo, daca tot… Sa nu creada el ca ne sperie”, a afirmat Dragnea.

El i-a sugerat lui Traian Basescu sa fie „putin mai retinut” in acest sens.

„Un presedinte care sa cheme la dezordine sociala nu cred ca s-a mai vazut intr-un stat democratic, ca tot vorbea de statul de drept”, a adaugat Dragnea.

El a mai spus ca toate argumentele aduse de presedintele Traian Basescu impotriva masurii de reesalonare a creditelor au in spate supararea acestuia legata de un posibil scor electoral pe care PMP il poate lua.

Presedintele Traian Basescu a spus marti la B1 TV ca nu este necesara cresterea accizei la benzina si a anuntat ca „daca va fi cazul” va face „ce nu am facut pana acum” – ii va chema pe romani sa se apere in strada.

„Daca apare o singura formulare privind acciza la motorina, si va asigur ca voi face ce nu am facut de cand sunt, eu ii voi chema pe romani sa se apere in strada , in mitinguri, pentru ca eu pot demonstra ca nu e necesara”, a spus Basescu la emisiunea lui Robert Turcescu.

Seful statului a mai spus ca nu va semna scrisoarea cu FMI daca va fi mentionata cresterea accizei sau electorata.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos