Acasă Politic Dragnea spune ca Ponta va candida la prezidentiale fara sa mai fie...

Dragnea spune ca Ponta va candida la prezidentiale fara sa mai fie facute alegeri interne in PSD

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Presedintele executiv al PSD a anuntat duminica la Orastie ca cel mai probabil nu vor mai fi organizate alegeri interne pentru desemnarea candidatului pentru alegerile prezindentiale.

 

Intrebat daca social-democratii vor ca Victor Ponta sa-si anunte candidatura la prezidentiale, Dragnea a raspuns: „Nu e nicio noutate faptul ca colegii doresc lucrul asta”.

 

Solicitat sa precizeze daca se va merge cu un candidat unic in Congres, pentru a fi validat, sau se vor organiza alegeri interne, Dragnea a raspuns: „Cei mai multi doresc lucrul asta. De fapt nu e nicio exceptie. Toti cu care am vorbit au spus acest lucru, ca nu vor sa se mearga cu doi candidati, cu alegeri interne. In schimb vom discuta maine (luni – n.r.) foarte serios, deschis.Vom lua cea mai buna decizie”.

 

El a aratat ca social-democratii trebuie sa se gandeasca serios la varianta cu doi sau trei candidati interni.

 

„Trebuie sa ne gandim foarte bine la riscurile unei dispute interne, pentru ca una este un scrutin intern, alta e o disputa interna. Trebuie sa fim atenti sa nu se transforme un scrutin intern intr-o disputa interna, dar suntem foarte deschisi. Maine discutam”, a spus Dragnea.

 

El a precizat ca in mod cert Congresul din septembrie va valida candidatura in mod oficial la prezidentiale, in timp probabil la Consiliul National din august vor fi anuntate si depuse oficial candidatura sau candidaturile.

 

Liviu Dragnea a spus ca CExN va stabili, luni, calendarul anunturilor si un calendar de actiuni statutare care trebuie organizate pentru desemnarea si validarea candidatului la prezidentiale.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos