Acasă Stirile zilei DOVADA care arata ca BASESCU este mana in mana cu PUTIN! Ce...

DOVADA care arata ca BASESCU este mana in mana cu PUTIN! Ce stiau RUSII inca din 2012!

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

O singura chestiune este sigura dupa ce  Traian Basescu a inceput sa arunce in stanga si in dreapta cu acuzatii grave despre fosti ofiteri acoperiti, si aceea este ca presedintele Romaniei este mana in mana cu Vladimir Putin.

Recentele dezvaluiri privind identitatea ascunsa a lui Victor Ponta au fost facute exact la timpul potrivit, ca un plan machiavelic pus la punct cu mult inainte.

Insa ceea ce este curios este faptul ca jurnalistii de la Vocea Rusiei spuneau inca din 2012 de aceste planuri la care avea sa recurga Basescu:

„Presedintele poate incerca sa demonstreze, cu documente mai mult sau mai putin credibile, faptul ca Victor Ponta ar fi un agent acoperit din cadrul unui serviciu secret, facandu-l astfel incompatibil cu functia de premier”.

„Este foarte posibil ca aceasta optiune nucleara a presedintelui Basescu sa fi fost luata in calcul de strategii USL inca de la inceputul campaniei electorale si antidotul a fost pregatit din timp. Incepand de la publicarea interceptarilor telefonice pe linia Blejnar-Basescu, a devenit clar ca o parte din servicii l-a tradat pe Basescu si a inceput sa livreze marfa pentru USL“, spunea inca din 2012 „Vocea Rusiei“.

Sursa: antena3.ro

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos