Biblia spune intr-un text ca fiii lui Dumnezeu s-au unit cu fiicele omului si au dat nastere la fiii eroi, acestia ajutand specia umana sa evolueze.

Vorbim despre Nephilimi, eroii acestei epoci. Documente guvernamentale, cat se poate de veridice, arata ca acestia au existat. Sunt numiti in aceste documente fii, cei care observa sau cei care nu dorm, dar niciodata nu sunt numiti oameni.

Misiunea lor era de a supraveghea specia umana, de a vedea ce progrese fac oamenii. Nu erau activi sexual cu specia umana. Unii dintre ei, numiti ingeri rebeli sau cazuti, au incalcat aceste ordine. Cunoastem toate acestea din cartea lui Enoch, care si-a dus viata sub privirea lui Dumnezeu. Enoch a fost cel care a vorbit despre coruptie si imoralitate, iar Dumnezeu a decis Potopul. Se spune ca Enoch a trait precum Dumnezeu, ca mai tarziu, cand misiunea lui s-a incheiat, Dumnezeu sa-l ia si sa-l ascunda langa el.

Relatiile sexuale pe care ingerii rebeli le-au avut cu femeile pamantene, l-au facut pe Dumnezeu sa se supere si sa produca ceea ce numim Potopul. Se formase o comunitate semiumana, semiangelica, din parinti ingeri rebeli si frumoasele femei pamantene. Aceste progenituri au inceput sa-i atace si sa-i manance pe fiii lui Dumnezeu.
Nephilimi sunt mereu printre noi, sunt cei care ne fac rau, ne instiga, ne invrajbesc. Initial ei aveau o inaltime mare, dar in timp ADN-ul s-a modificat si au devenit ceea ce azi numim, creaturi mici gri. Au reusit sa se infiltreze in toate sferele inalte ale lumii, ei fac jocurile si iau deciziile pentru noi toti.

In Cartea Apocalipsei, gasim pasajul in care se spune ca un inger rebel a varsat in Eufrat cupa sa. Apa a secat si a facut cale pentru trei regi din est, care veneau ca niste hoti si ucigasi. Acesti trei regi sunt asemuiti cu niste broaste, de aici deductia ca aspectul lor este reptilian.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.