Acasă Life Stil Dorin Negrau: Outfituri sexy VS tinute de inspiratie populara. Uite cum s-au...

Dorin Negrau: Outfituri sexy VS tinute de inspiratie populara. Uite cum s-au imbracat vedetele la lansarea noii colectii

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Creatorul de moda Dorin Negrau a avut parte de un show de moda inedit. Si-a prezentat colectia de toamna-iarna VISIONS in prezenta a peste 400 de oameni, pe un santier in constructie aflat pe Lipscani, in Centrul Vechi. Vedetele nu au lipsit nici ele de la un asemenea eveniment.

Fiind vorba de o colectie de inspiratie traditionala, mai precis inspirata din portul boieresc de stil brancovenesc, unele dintre vedete au vrut sa fie in ton cu evenimentul. Astfel Dana Savuica, Iulia Albu sau Doinita Oancea au venit imbracate in tinute inspiratie folclorica. In schimb, Andreea Balan nu a renuntat la look-ul ei sexy.

Insa cel mai tare a atras atentia cea supranumita Selena Gomez de Romania, Francesca Lucarelli, care a imbracat o rochie mini portocalie.

Covoare vechi de peste 100 de ani pe care a calcat chiar Seicul Dubaiului, motoare care au creat o adevarata diversiune la mijlocul prezentarii de moda, vedete, oameni de afaceri, prieteni si multa presa.

Colectia VISIONS – Dorin Negrau este inspirata din portul boieresc de stil brancovenesc, cu accente din portul traditional romanesc, creatorul promovand astfel valorile nationale traditionale intr-un brand de tara al portului contemporan!

Pentru colectia de toamna-iarna, Dorin Negrau a folosit blana de vulpe colorata in tehnologia 3D! Blana de vulpe a fost achizitionata din Tarile Baltice, Estonia, Letonia si Lituania, iar rezultatul creatiilor sale este unul spectaculos! Creatorul de moda dezvolta astfel proiectul “rochia de covorul rosu”, revenind la prima lui dragoste, culoarea neagra si pielea. In noua colectie a sa se vor regasi foarte multe elemente care l-au lansat ca si designer!