Cap Limpede

Stirile zilei

Doliu in presa romaneasca. A murit fostul ziarist Ovidiu Bufnila

Fostul ziarist Ovidiu Bufnila, membru al Societatii Ornitologice Romane, a murit la doar 42 de ani.

„Ne este greu sa ne gasim cuvintele si cu atat mai mult sa scriem ceva asa cum putea sa o faca el. Dar trebuie sa o facem, pentru toti cei care l-au cunoscut. Suntem nedumeriti, socati, indurerati si mult mai saraci incepand de azi, cand colegul si prietenul nostru Ovidiu Bufnila ne-a parasit subit”, au anuntat reprezentantii Societatii Ornitologice Romane, pe Facebook.

„Se spune ca masura oamenilor e data de actiunile lor si de felul in care fac lucrurile. Ovidiu nu a facut nimic cu jumatati de masura, s-a implicat de fiecare data in totalitate si a fost primul „pe front”. Vivacitatea care l-a caracterizat pana in ultimul moment e doar una din multele amintiri care ne vor ramane tuturor”, mai precizeaza sursa mentionata.

Ultimele stiri

In top
$(".comment-click-104442").on("click", function(){ $(".com-click-id-104442").show(); $(".disqus-thread-104442").show(); $(".com-but-104442").hide(); });$(window).load(function() { // The slider being synced must be initialized first $('.post-gallery-bot').flexslider({ animation: "slide", controlNav: false, animationLoop: true, slideshow: false, itemWidth: 80, itemMargin: 10, asNavFor: '.post-gallery-top' });$('.post-gallery-top').flexslider({ animation: "fade", controlNav: false, animationLoop: true, slideshow: false, prevText: "<", nextText: ">", sync: ".post-gallery-bot" }); });});