Acasă Multimedia Fotogalerie Documentele pe care nu vrea sa le difuzeze nici o publicatie din...

Documentele pe care nu vrea sa le difuzeze nici o publicatie din Romania! Elena Udrea in sejur la Paris cu procurorul sef DIICOT, Alina Bica! Vezi cat si pe ce au cheltuit!

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

De sase luni de zile in redactiile publicatiilor din Romania circula documente care atesta complicitatea intre un important om politic, Elena Udrea si procurorul sef al DIICOT, Alina Bica. Mai precis Udrea si Bica au fost surprinse impreuna cu Ana Maria Topoliceanu in sejur la Paris unde au cheltuit impreuna sume colosale de bani. Informatiile au fost publicate pe blogul joscenzura2014.wordpress.com si difuzate in exclusivitate de caplimpede.ro. Interesant este ca in aceste zile tulburi in care fostul sot al Elenei Udrea, Dorin Cocos este prins in menghina in dosarul Microsoft, Elena Udrea se declara atotnestiutoare despre afacerile si complicitatile sotului sau.

Iata textul integral preluat de pe joscenzura2014.wordpress.com cat si documentele care insotesc postarea de pe blocul mentionat!

Marea luptatoare pentru curatenie morala, Elena Udrea, a fost surprinsa la Paris, in februarie 2014, intr-o vizita privata facuta cu nimeni alta decat procuroarea-sef a DIICOT, Alina Bica, si cu Ana Maria Topoliceanu, fosta sefa a Companiei Nationale de Investitii, puse pe functii si protejate de Elena Udrea.
Fetele s-au distrat foarte bine si au spart cateva zeci de mii de euro. O apropiere intre un om politic controversat, Elena Udrea, o fosta sefa de institutie de stat cu buget dirijat discretionar si o procuroare-sefa pusa politic care ar trebui sa lupte impotriva coruptiei politice si a crimei organizate.
Aceste imagini zac in mai multe redactii din Bucuresti. Au fost tinute la sertar in urma unor presiuni de neimaginat.
S-a acumulat prea multa frustrare in urma blocarii acestei reusite jurnalistice.
Jos cenzura!

http://joscenzura2014.wordpress.com/

Vezi imagini care atesta legaturile celor trei!

1 (1)