DNA sesizeaza CSM in cazul judecatoarei care l-a eliberat pe Radu Mazare

Raw Life and Style

Directia Nationala Anticoruptie a sesizat Inspectia Judiciara din CSM in cazul judecatoarei Rodica Cosma, de la instanta suprema, care a dispus punerea in libertate a lui Radu Mazare, aratand ca magistratul a considerat ca nefiind concludente toate probele din dosar din cauza lipsei uneia singure.

Surse judiciare au declarat luni, pentru MEDIAFAX, ca procurorii anticoruptie au trimis recent Consiliului Superior al Magistraturii (CSM) o cerere de verificare a judecatoarei Rodica Cosma, care in 9 aprilie a dispus eliberarea din arest si cercetarea in libertate, cu masura controlului judiciare, a lui Radu Mazare, in dosarul in care primarului Constantei este acuzat ca ar fi luat mita 175.000 de euro de la omul de afaceri Avraham Morgenstern, pentru a-l ajuta sa castige contractul pentru construirea locuintelor sociale.

Click pe aceeasi tema:  Voltaj, manifest pe versuri despre tara! Daca Romania ar putea vorbi, cred ca ar spune asa VIDEO

Potrivit surselor citate, procurorii au aratat in sesizare ca nu era firesc ca judecatoarea de la Inalta Curte de Casatie si Justitie (ICCJ) sa inlature toate probele anchetatorilor din dosarul lui Radu Mazare si sa le considere neconcludente din cauza lipsei unei singure probe.

Astfel, judecatoarea Rodica Cosma a aratat, in cuprinsul motivarii deciziei de cercetare in libertate a lui Radu Mazare, ca lipseste o proba deosebit de importanta din dosar, respectiv o discutie telefonica dintre Radu Mazare si omul de afaceri Avraham Morgenstern – reprezentant al firmei care a construit campusul de locuinte sociale „Henri Coanda”, care sa faca legatura cu toate celelalte probe puse la dispozitie de anchetatorii anticoruptie.

Click pe aceeasi tema:  Molecula minune. Te ingretoseaza la vederea alimentelor nesanatoase

DNA a aratat in sesizare ca nu era firesc sa nu se aiba in vedere toate probele adunate pe parcursul urmaririi din cauza lipsei acestei probe.

 

spre