Acasă Special Investigatii DNA a intrat pe fir: Omul de nadejde al lui Oprescu a...

DNA a intrat pe fir: Omul de nadejde al lui Oprescu a mutat infrastructura Bucurestiului la el acasa!

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Madalin Ionica Dumitru, directorul directiei de infrastructura din cadrul Primariei Municipiului Bucuresti (DIRECTIA GENERALA INFRASTRUCTURA SI SERVICII PUBLICE) sifoneaza sume importante de bani din conturile bugetului Capitalei in cele ale unor firmei controlate de familia sa direct sau prin interpusi.

 

Dumitru Madalin Ionica a fost actionar direct la MAGISTRAL SRL, TEBO TRADING SRL, RESORT GRUP BOIERESTI SRL si la EURODRUM SRL. Prin intermediul societatii Magistral SRL, Madalin Dumitru controla societatea PRECON S.A. devenita ulterior SRL, unde actionar minoritar era si sotia acestuia Dumitru Cristina Georgeta.

Magistral SRL a fost infiintata in anul 2000 de catre Madalin Dumitru in calitate de unic actionar iar acesta s-a retras in anul 2008, la scurt timp dupa castigarea alegerilor de catre Sorin Oprescu din actionariat, lasandu-i firma lui Emil Culcica. Interesant este ca desi a incercat sa creeze aparenta unei instrainari reale a societatii Madalin Dumitru a scapat din vedere ca adresa sa de domiciliu coincide cu cea a lui Culcica: Bucuresti; Str. Prof. dr. Mihail Georgescu; nr.15; sect.2!

Planul de a deturna atentia asupra persoanei sale a reusit din punct de vedere juridic, dar paravanul nu a fost atat de betonat incat sa nu se vada afacerile derulate de Dumitru cu interpusul Culcica.

In luna mai 2007 firma Magistral preia actiunile societatii Precon srl Bucuresti de la Tache Enache, Dragoi Dorina Mariuta, Iancu Ecaterina, Mijea I.Florin, Marincel Constantin si controleaza total firma (in procent de 98% Magistral, iar 2% erau detinute de Cristina Georgeta Dumitru, sotia lui Madalin Dumitru).

Aceasta iese din societate in 2010 dupa ce transmite actiunile sale catre Stoica Elena Claudia, iar Magistral ramane in portofoliul lui Emil Culcica.

Afacerile lui Madalin Dumitru

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos