Cap Limpede

Cinemagia

Disney a lansat scurtmetrajul de animatie „Paperman”, nominalizat la Premiile Oscar! VIDEO

Disney a lansat scurtmetrajul de animatie „Paperman”, nominalizat la Premiile Oscar de anul acesta.

Filmuletul este realizat cu o noua tehnica inedita, care combina animatiile computerizate cu cele realizate manual de artistii Disney.

„Paperman” are sase minute si jumatate si a fost nominalizat la Premiile Oscar 2013 la sectiunea „Scurtmetraje animate”. Filmuletul este regizat de John Kahrs, iar actiunea are loc in anii 1940. Un barbat zareste o femeie in statia de tren, dupa care o vede, din nou, in cladirea de birouri de langa cea in care lucreaza el. In incercarea de a-i atrage atentia, barbatul face o multime de avioane din hartie, pe care le trimite inspre geamul ei.

Premiile OSCAR 2013! Vezi nominalizarile! VIDEO

Sursa: rtv.net

Click pentru a comenta

Trebuie sa fii conectat pentru a comenta Conectare

Lasa un raspuns

Ultimele stiri

In top
$(".comment-click-28025").on("click", function(){ $(".com-click-id-28025").show(); $(".disqus-thread-28025").show(); $(".com-but-28025").hide(); });$(window).load(function() { // The slider being synced must be initialized first $('.post-gallery-bot').flexslider({ animation: "slide", controlNav: false, animationLoop: true, slideshow: false, itemWidth: 80, itemMargin: 10, asNavFor: '.post-gallery-top' });$('.post-gallery-top').flexslider({ animation: "fade", controlNav: false, animationLoop: true, slideshow: false, prevText: "<", nextText: ">", sync: ".post-gallery-bot" }); });});