Ministrul Economiei a explicat că în câteva săptămâni o comisie abilitată de Guvernul României va discuta cu reprezentații Rusiei și ai companiei GazProm legat de accesul la rețeaua de transport de gaz și speră ca România să evite o situație de infrigement.

”Sigur relația pe care o avem cu federația Rusă și cu Gazprom trebuie să fie una corectă în interesul ambelor părți. Aceasta este abordarea de la care pornim atât în ce privește relația cu federația rusă cât și în ceea ce privește relația cu Gazrom.Purtăm discuții cu Federația Rusă. Chiar în urmă cu 2 săptămâni am constituit un comintet interminsterial care să prezinte un document pe baza căruia să discutăm cu federația rusă și eliminarea acelui infrigement care s-ar putea să îl avem. Nu dorim să îl avem pentru încălcarea regulamentului comisiei europene 1775/2005 legat de condițiile de acces la rețeaua de transport de gaz. În întâlnirea pe care o vom avea în maxim 2-3 săptămâni cu comisia de la federația rusă vom aborda inclusiv acest palier”, a ministrul Lucian Bode la Mediaș.

1 COMENTARIU

  1. Topul e de anul trecut. Cand fbecaook nu era. Promit ca voi centraliza din nou rezultatele in toamna, si vai publica un nou top, 2011. Acum, peste vara, rezultatele ar fi destul de neconcludente, variatiile fiind mari pe un trafic diminuat cu aproape 50%.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.