Dinu Patriciu scapa de inchisoare! Tribunalul Bucuresti l-a achitat in dosarul ROMPETROL! – Cap Limpede

Dinu Patriciu scapa de inchisoare! Tribunalul Bucuresti l-a achitat in dosarul ROMPETROL!

Ti-a placut articolul? Trimite-l unui prieten!

Dinu Patriciu a scapat de inchisoare dupa ce Tribunalul Bucuresti l-a achitat in dosarul Rompetrol, in care a fost acuzat de procurori de infractiuni printre care delapidare, spalare de bani si manipularea pietei.

Totodata, instanta i-a achitat si pe ceilalti 11 inculpati din dosar, printre care Sorin Rosca Stanescu, Sorin Pantis si Gabriela Anghelache.

Decizia de marti, care nu este definitiva, a fost luata dupa doua amanari ale pronuntarii, in 2 si 20 august.

Tribunalul Bucuresti a incheiat in 18 iulie judecarea dosarului Rompetrol, iar instanta a stabilit atunci ca decizia va fi pronuntata in 2 august. La data stabilita, instanta care a judecat cauza a amanat decizia pentru 20 august.

Loading...

Alaturi de el, in acest caz mai sunt inculpati Alexandru Bucsa, Petrica Grama, Florin Iulian Aldea, Cerasela Elena Rus, Claudiu Simulescu, Sorin Stefan Rosca Stanescu, Sorin Pantis, Victor Eros, Paul Gabriel Miclaus, Elena Albu si Gabriela Victoria Anghelache.

Potrivit Parchetului, activitatea infractionala a inculpatilor a fost analizata sub doua aspecte: creanta Libia (primele trei infractiuni ale lui Patriciu, precum si cele de care sunt acuzati Grama si Bucsa) si manipularea pietei de capital.

Dinu Patriciu scapa de inchisoare! Tribunalul Bucuresti l-a achitat in dosarul ROMPETROL! was last modified: august 28th, 2012 by Elena Tudor

Ti-a placut articolul? Trimite-l unui prieten!
spre

Share Page

Close