Acasă Stirile zilei Din toamna, reusitele de pe Xbox Live vor fi rasplatite

Din toamna, reusitele de pe Xbox Live vor fi rasplatite

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Conform contului oficial de Twitter al serviciului Xbox Live Rewards, incepand din aceasta toamna, utilizatorii de Xbox 360 vor fi rasplatiti pentru achievement-urile pe care le aduna in jocuri. Anuntul a fost facut cu ocazia adunarii a 50.000 de follow-eri pe acest cont si daca stam sa analizam istoria Xbox Live Rewards, se va materializa in diverse gratuitati.

In trecut, pentru utilizarea anumitor servicii sau indeplinirea anumitor obiective lunare, Microsoft oferea puncte gratuite, care puteau fi folosite pentru achizitionarea de continut de pe Xbox Live. Acum insa chiar si cei care nu vor sa foloseasca functionalitati precum Kinect Video sau Netflix (care oricum nu este valabil in afara americii) vor putea sa participe in Live Rewards castigand achievementuri in jocuri, probabil motivul principal pentru care au cumparat un Xbox 360.

In sfarsit, cineva pare sa incerce sa rasplateasca gamerii pentru timpul petrecut in fata televizoarelor. Sa vedem si ce planuri concrete are Microsoft pentru Live Rewards si ce se afla de fapt in spatele acestui tweet.