Specialistii de la Universitatea din Alberta, Canada, au analizat cum a evoluat industria avicola in aproximativ 60 de ani, diferentele fiind ingrozitoare.
- UITE CE PUNEM IN FARFURIE: CUM SUNT INJECTATI PUII INAINTE DE AMBALARE! VIDEO SOCANT
- ROMANII IL MANANCA, IAR STRAINII IL DAU ANIMALELOR DE COMPANIE!
- SECRETELE MIZERABILE DIN INDUSTRIA DE PROCESARE SI PRELUCRARE A ALIMENTELOR!
Trei pui, unul din 1957, altul din 1978, altul din 2005. Toti au fost crescuti in aceleasi conditii, si au fost fotografiati la aceeasi varsta.
Diferentele de marime sunt urmarea, in primul rand, a separarilor genetice dintre rase, fara a fi influentate de medicamente sau de calitatea hranei.
Astfel, puii din 2005 sunt de patru ori mai mari decat cei din 1957 pentru ca rasa este mai productiva, iar hrana este transformata in carne intr-un mod mult mai eficient.
De asemenea, puii moderni au probleme de sanatate, legate de cresterea oaselor, de inima si de sistem imunitar.
Sursa: observator.tv