Acasă Multimedia Dezvaluirile unui ofiter de contraspionaj sters de pe Pamant intr-un interviu cu...

Dezvaluirile unui ofiter de contraspionaj sters de pe Pamant intr-un interviu cu Oreste!

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Din 1989 si pana astazi, in interiorul sistemului politic, economic si administrativ din Romania functioneaza, inca nestingheriti, cativa oameni fideli Moscovei, fosti agenti KGB, GRU, foarte bine camuflati in diverse compartimente structurale ale statului si societatii.

Datorita eforturilor ofiterilor de la UM 0110; UM 0358 coordonate de Petru Antim si Ioan Gez, astazi putem sa identificam cateva nume vandute spionajului rusesc.

Silviu Brucan scrie in „De la capitalism la socialism si retur”: „Complotistii au hotarat sa actioneze in octombrie 1984, cand Ceausescu era invitat in RFG. Ei contau pe sprijinul Garnizoanei militare Bucuresti. Scenariul prevedea ca prima actiune arestarea celor mai apropiati asociati ai dictatorului, in numar de cinci: Bobu, Dinca, Postelnicu, Coman si Ilie Ceausescu si simultan capturarea posturilor de radio si televiziune, pentru a chema poporul sa se ridice impotriva dictaturii”. Insa ofiterii de la UM 0110 (Divizia anti-KGB) a reusit sa dezamorseze complotul din 1984, insa el este reluat si definitivat in 1989.
Toti militarii implicati si in 1984 si 1989 au fost decorati si avansati in grad de Ion Iliescu, iar Nicolae Militaru a participat chiar si la primele alegeri libere pentru presedintie din 1990.

Vezi un material video cu unul dintre oamenii care au facut parte din Divizia anti-KGB!