Acasă Stirile zilei Stiinta DEZVALUIRILE unui agent de schimb: „Am disparut printr-o usa rotativa intr-o lume...

DEZVALUIRILE unui agent de schimb: „Am disparut printr-o usa rotativa intr-o lume paralela”!

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Dieter Kersting, un agent de schimb, in varsta de 44 ani, din Germania, a disparut intr-o zi printr-o usa rotativa, petrecand doi ani intr-o lume paralela, unde timpul nu avea niciun inteles si totul parea straniu.

Dieter KerstingA reaparut in noiembrie 1993, fiind gasit in toiul noptii, plimbandu-se de-a lungul unei artere foarte aglomerate. La inceput, politistii au fost socati de infatisarea sa si de limba neinteleasa pe care o vorbea. Convinsi ca este un psihopat, doctorii i-au administrat un sedativ.

Calmat, agentul de schimb din Frankfurt, Germania, a descris cateva etape ale calatoriei sale intr-o alta lume. Helmut Stein, medicul care s-a ocupat de caz, spunea:

„Exista universuri paralele si acest om aduce inca o dovada asupra acestei realitati. Nu putem inca explica fenomenul, dar lumi ciudate, necunoscute noua, exista alaturi de a noastra. Si, uneori, din motive pe care nu le putem deocamdata intelege, usile se deschid, permitand oamenilor sa patrunda.”

Dieter Kiersting a disparut la 27 februarie 1991, in timp ce mergea la slujba, printr-o usa rotativa. Dupa cateva saptamani de cercetare, politia a declarat ca „nu exista nicio explicatie pentru disparitia d-lui Kersting dar, cu siguranta, nu este vorba despre o gluma proasta”.

La inceputul cercetarilor, dr. Stein era sceptic, dar dupa ce l-a ascultat, a inceput sa se convinga ca spune adevarul. Desi erau lipsuri uriase in memoria sa, descrierea lumii in care traise doi ani nu avea nicio legatura cu Pamantul. Conform povestirii sale, totul era negru si, la inceput, a avut o senzatie de cadere. Apoi, Kersting nu-si mai amintea ce s-a petrecut mai departe.

Insa, brusc, a ajuns pe o strada aglomerata, intr-un oras unde caii si boii trageau carutele in forma de ou si zeci de mii de oameni se deplasau dintr-o parte in alta a strazii, racnind ceva intr-o limba pe care el nu o intelegea, fiind deosebit de violenti: se atacau unii pe altii cu cutite si arme si chiar daca existau victime, nimeni nu parea sa sufere si nimeni nu murea. Kersting a mai vorbit despre niste sunete si umbre care pareau a fi entitati. Insa, cand i s-au cerut alte explicatii, deodata a intrat intr-o stare de agitatie si tulburare, s-a speriat si a inceput sa tipe.

Desi trecusera doi ani, Dieter insista ca timpul statuse pe loc, iar Dr. Stein specula ideea ca pacientul sau ar fi intrat intr-o lume in care trecutul, prezentul si viitorul se petreceau simultan (se percepeau in simultaneitate), fara a exista o desfasurare secventiala, o progresie a timpului.

„Experienta acestui om ar putea sa ne schimbe fundamental conceptia despre realitate si existenta pentru totdeauna”, declara el.

Sursa: yogaesoteric