Acasă Special Investigatii Dezvaluirile incredibile despre MAFIA TRANSPARTINICA in dosarele Microsoft si EADS! Apare si...

Dezvaluirile incredibile despre MAFIA TRANSPARTINICA in dosarele Microsoft si EADS! Apare si Mickey

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Brokerul bogatilor din Romania, Cristian Sima, da o noua lovitura clasei politice si face noi dezvaluiri privind circuitul banilor din devalizarea industriei cat si din investitiile realizate dupa Revolutie. Pionii cei mai importanti sunt ministri din toate guvernele si din toate sferele de activitate, de la finante pana la administratie.

 

“Spovedanie Flash 1

Sa va spun o poveste. Vara lui 2000. Restaurantul Basilicum, de langa Kiseleff. La o masa, B. Chirieac si Bebitza, alias Mickey Spaga. Microsoft dorea sa cumpere cladirea Bancorex de pe Calea Victoriei ca sa faca acolo un centru de soft cu multi programatori tineri romani. Li se cere o contributie de 1 milion de dolari pentru campania electorala din 2000. Microsoft plateste in celebrul cont de la Banca Pictet. Nastase devine prim-ministru si uita de promisiunea facuta, cerandu-le 300 de milioane pentru cladirea Bancorex. Microsoft e foarte nervos. Mickey vine cu ideea de a achizitiona licente soft pentru toata Romania la pret mare. Asa a inceput totul. Toata lumea a fost fericita, Microsoft nu s-a bagat direct, iar Mickey a optimizat afacerea la maximum.

(Maine, povestea Kongsberg-Chirieac-SPP-Eads-Securizarea frontierelor.)

 

DA CLICK pentru POVESTEA INTEGRALA AICI

 


Citeste caplimpede


ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos