Guvernul PDL a prelungit cu doi ani masurile de austeritate pentru a obtine banii necesari despagubirilor mafiote de la ANRP este dezvaluirea pe care o face Lucian Isar, fost ministru delegat pentru mediul de afaceri in 2012.

Sub titlul „Austeritatea din 2010 a fost o greseala”, Isar scrie: „Aceiasi guvernanti care au decis austeritate in 2010 au realizat dupa doar cateva luni ca au taiat prea mult. Aceiasi guvernanti care au decis austeritate in 2010 au realizat dupa un an ca aveau deja banii sa reintregeasca complet dar au preferat sa astepte un moment politic potrivit. Aceiasi guvernanti care au decis austeritate in 2010 au preferat sa sifoneze un miliard de euro prin retrocedari supraevaluate.”

Potrivit jurnalistului Ion Cristoiu, „Lucian Isar n-a realizat ca face o dezvaluire zguduitoare, una dintre cele mai mari dezvaluiri postdecembriste”.

„Lucian Isar crede ca prelungirea cu doi ani a masurilor de austeritate se explica prin asteptarea unui moment politic oportun de catre Guvernul PDL. Tot Lucian Isar dezvaluie ca prin Mafia retrocedarilor de la ANRP s-au sifonat de la Buget un miliard de euro.

Iscodind cele doua Dosare trimise deja in judecata – Bica 1 si Horia Georgescu – am remarcat de indata si chiar am scris ca Dosarele intocmite de Binomul SRI-DNA se definesc printr-o ciudatenie de proportiile unei fantasmagorii.

E limpede ca Alina Bica si Horia Georgescu, membri ai ANRP, au inchis ochii la despagubirile supraevaluate cerute de Gheorghe Stelian si de Horia Schiopu Simu nu pentru ca ar fi avut o negustorie prealabila cu cei doi, gen noi inchidem ochii, voi ne dati in schimb un anumit procent din suma cu care v-ati pricopsit, ci pentru ca au primit ordin sa inchida ochii.

Nu cred ca-si imagineaza un om normal de pe planeta asta ca acesti sase beneficiari de despagubiri aprobate de ANRP sunt altceva decit niste simpli moristi ai unor Mafioti din partidul care se afla in acea vreme la guvernare: PDL.

Acesti mafioti au tras sforile pentru ca Alina Bica si Horia Georgescu sa fie numiti la ANRP si tot ei, dupa ce au gasit moristile, au ordonat celor doi, dar si altor membri ai Comisiei, sa solutioneze cu prioritate dosarele moristilor si sa le dea moristilor despagubiri supraevaluate.

Lui Gheorghe Stelian i s-au aprobat la iuteala drept despagubiri 85 de milioane de euro, iar lui Horia Simu, 100 de milioane de euro. Si celorlalti moristi li s-a aprobat sume de milioane de euro. Au incasat cei doi sumele colosale primite pe de-a moaca? Si daca da, cum de s-au gasit bani de la Buget pentru aceste sume? Nu cumva erau banii obtinuti suplimentar din prelungirea cu doi ani a taierilor de salarii? Dupa ce a luat banii, cu cine i-au impartit cei doi? Nu cumva cu mafiotii care au pus totul la cale?

Ar fi fost normal ca Binomul SRI-DNA sa-si puna aceste intrebari. Pentru ca Operatiunea Mafiota prin care s-a sifonat de la Buget suma de miliard de euro a fost pusa la cale si coordonata de lideri ai PDL. S-ar fi aflat astfel cine i-a numit pe Alina Bica si pe Horia Georgescu, cine i-a descoperit pe Gheorghe Stelian si pe Horia Simu, cine a dat ordin ca moristile sa primeasca banii cit mai repede de la Buget si cine a luat grosul acestor bani, dupa ce moristile si-au luat partea, nu prea mare.

Binomul SRI-DNA nu si-a pus aceste intrebari. Alina Bica si Horia Georgescu au fost trimisi in judecata ca singuri tapi ispasitori ai Operatiunii mafiote: Sifonarea unui miliard de euro. Marii mafioti care au pus la cale, au coordonat si au profitat de Operatiune, n-au fost deranjati nici macar cu o intrebare. Ba mai mult, Binomul SRI- DNA lucreaza din greu la revenirea lor la Guvernare. Ca sa mai sifoneze un miliard de euro!”, scrie Ion Cristoiu pe blog, citat de stiripesurse.ro.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.