Dezvaluiri halucinante despre unde ar fi ascuns trupul Elodiei Ghinescu ies la iveala, dupa ce Cristian Cioaca a fost eliberat zilele trecute.

Clarvazatoarea Maria zice ca a vazut chiar si atentatele de la World Trade Center din Statele Unite si moartea Papei Ioan Paul al doilea. Spune ca stie cum a sfarsit Elodia si unde se afla trupul neinsufletit. Are detalii de „dincolo” despre moartea lui Sergiu Nicolaescu si a altor actori care s-au stins.

„Am auzit un glas care a spus Elodia Ghinescu si vad o curte mare. In curtea aia mare, era la tara undeva, era o casa batraneasca, o casa sub forma de L, o casa mica, varuita cu alb, o casa veche de la tara si in momentul acela am vazut casa si in dreapta, coltul dinspre strada, cum am intrat eu pe poarta ca imi arata cum am intrat eu pe poarta zidul care era deja obisnuit era adaugat la el.

Peste tot in curte, pe trotuar era uscat , numai coltul de la casa, asa unde mi-a aratat mana din pom, mi-a arata acolo era dublat peretele si era ridicat, deci asa nu mai era coltul si era numai apa si chiar atunci cand tencuiesti era murdar pe jos, era ciment pe jos si altadata asta am vazut si altadata.. toate se intampla si au legatura intre ele, unele cu altele, am zis asa, ca sa nu gresesc, sufletul Elodiei striga, vrea sa fie inmormantata crestineste.

Sufletul Elodiei striga , vrea sa fie inmormantat crestineste si atunci am vazut din nou casa aceea si mi-a spus din nou: acolo! Trupul Elodiei este … cred ca daca m-ar auzi sotul meu cred ca m-ar lega…este exact in acel zid. Este zidit. Deci toata lumea si-a dat cu parerea ca e plecata, ca e omorata, ca e prin padure. Nu! Eu pot sa afirm cu mana pe inima ca trupul Elodiei este zidid in acea casa si va trece timpul si se va descoperi. Capul Elodiei este undeva intr-o pivnita.

Am vazut o incapere unde coborai cateva trepte. Pe treptele acelea cobora un barbat. Nu l-am vazut decat de la spate. Era , avea niste umeri lati si o haina cum poarta militarii, un fel de verde inchis, un kaki, era ceva raiat, o haina deasta de toamna si intra acolo si desi era intuneric total Dumnezeu mi-a luminat camera.

Imprejur, de jur imprejur este intuneric si cand trebuie sa vad ceva e ca si cum o lumina vine de nicaieri si iti lumineaza locul in care trebuie sa vezi. Desi era de jur imprejur intuneric, o lumina alba stralucitoare, o lumina transparenta mi-a luminat…era ceva ca o… unde se monteaza menghine, o masa metalica. Si acel barbat si-a tras un scaun. Era pe acolo pe aproape, si-a tras un scaun din intuneric , nu am vazut scaunul, deci am vazut numai ce era pe masa, si am vazut ca intinde mana si in momentul in care a intins mana a tras un cap spre el, un cap la care nu ii vedeam la acel moment decat parul negru si atat.

In incheiere, Maria spune ca „nu imi pasa din punct de vedere lumesc ce va spune lumea despre mine, atata timp cat eu aud cuvantul lui Dumnezeu si vad pe Dumnezeu.”, a declarat clarvazatoarea Maria Ghirghoiu pentru Acasa TV.

Sursa: romaniatv.net

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.