Acasă Special Investigatii DEZVALUIRI DIN MAFIA PARTIDELOR DIN Romania: Cine este adevaratul VIOREL si cum...

DEZVALUIRI DIN MAFIA PARTIDELOR DIN Romania: Cine este adevaratul VIOREL si cum sunt conectati Basescu, Predoiu, Ungureanu, Oprea, Hrebenciuc, Ponta, Tariceanu!

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Ipocrizia politicienilor romani nu are margini! Vorbesc despre DREAPTA, despre STANGA… si alte directii… personale. Din relatarile brokerului Cristian Sima, care le-a pierdut milioane bune din investitiile acestora pe Bursa, rezulta ca dreapta si stanga sunt atat de strans imbratisate incat nici nu pot fi deosebite. Luptele din interiorul dreptei sunt atat de acerbe pentru a ramane la butoane cu stanga, nicidecum pentru a schimba stanga! Poanta lui Traian Basescu despre, „floricica” Viorel Victor Ponta e atat de proasta pentru ca adevaratul Viorel din spatele tuturor este tot Viorel Hrebenciuc. Iata cateva din dezvaluirile lui Cristian Sima despre relatiile dintre politicienii de varf din partide.

 

Maior, presedintele lui Basescu, se intalnea cu <<umbre din PSD>> (n.r.- Hrebenciuc)

dezvaluiri Cristian Sima2„Reuniune la Bruxelles. Situatia datoriilor publice ale multor tari europene devine din ce in ce mai greu de controlat (…) Basescu se intoarce de la Bruxelles preocupat de situatia economica dar si mai preocupat de scaderea popularitatii guvernului Boc si a sa personal. Vrea sa schimbe primul ministru dar Boc nu cedeaza, nu vrea sa demisioneze. Conduce guvernul prin mana lui Predoiu, omul sau de incredere in guvern. In guvern e haos, nimeni nu mai asculta nici de Boc, nici de Basescu, toti sunt disperati. Informatiile le primesc de la Predoiu. Ideea lui Basescu e sa-l aduca pe Maior prim ministru sa-l tina 2 ani si sa-l pregateasca sa devina viitorul presedinte. Maior joaca la doua capete si incepe sa aiba intilniri de taina cu cateva umbre importante din PSD. Predoiu spera ca Boc sa demisioneze si el sa fie numit prim ministru”.

 

Predoiu, dependent de Basescu 100%

dezvaluiri Cristian Sima1 In februarie 2012, „Boc demisioneaza. Predoiu e numit prim ministru interimar si e foarte fericit crezand ca va ramane pana la capat. Boc paraseste Palatul Victoriei luand paltonul lui Predoiu, cu 10 numere mai mare, e debusolat, nimeni nu-l mai baga in seama. Aceasta numire total ciudata a fost facuta pentru orgoliul lui Predoiu ca sa-l tina aproape. El e dependent de Basescu 100% si e convins ca Basescu are nevoie de el pentru a face numirile la Parchet si DNA, faimoasa rocada. In noiembrie 2011 in trenul de Geneva, mergand la un concurs de golf, Predoiu este sunat de Basescu si se ridica automat in picioare. Seara este numit MRU, Predoiu e deceptionat dar Basescu-l linisteste cu chestia ca oricum va putea sa-si puna pe cartea de vizita ex-prim ministru. (Dupa ce a parasit ministerul Justitiei pe cartea de vizita a lui Predoiu scria ex-prim ministru, ex-ministru de Externe, ex-ministrul Justitiei, arata infiorator. Cum i-am dat in folosinta birourile de la wbs, comandase si o placuta cu aceaste inscriptii. MRU nu e votat inca de Parlament asa ca Predoiu se ocupa cu deszapezirile si se bucura inca cateva zile de putere”.

 

Numirea lui MRU era doar pentru a-i arata pisica lui Maior care nu fusese ascultator

dezvaluiri Cristian Sima3Cand „MRU ajunge la Palatul Victoriei, e debusolat, dar Predoiu conduce guvernul timp de peste o luna, chiar din biroul lui MRU. MRU se ocupa doar de imagine, nu de guvern, e deja in campanie prezidentiala. MRU incepe sa faca troc pentru imagine. Isi aranjeaza intrebarile la Gadea si reuseste sa plece invingator. Ma cheama la Palatul Victoriei. Il intreb pe Predoiu ce vrea de la mine. MRU vrea un troc, sa ma puna sef la consiliul consultativ si eu sa-i garantez sustinerea de la Hotnews. Ii comunic prin Predoiu ca nu ma amestec in politica editoriala si intalnirea nu mai are loc. MRU face acel consiliu mamut, totul la troc. Blanculescu fiind cel mai lingau este numit secretar. Peste doar cateva luni Blanculescu il va critica pe MRU si va deveni consilierul lui Ponta. Acel consiliu nu se va intalni nici macar o singura data, era doar o chestie de a da ceva la schimb fara dorinta de a schimba ceva in economie. MRU devine arogant, tipa la ministri, ii jigneste si evident apar animozitati in PDL. Basescu nu-l salveaza, ba chiar pune paie pe foc. Numirea lui MRU era doar pentru a-i arata pisica lui Maior care nu fusese ascultator, cel putin asa-mi relateaza Predoiu. Predoiu e convins ca Basescu-l are pe el drept cartea salvatoare si ca Maior si MRU vor disparea cu timpul fiind deja arsi politic”.

 

„Predoiu e convins ca intr-un an va fi milionar si in doi presedinte”

Catalin Predoiu, convins ca va fi numit din nou premier de Basescu, „organizeaza intalniri pentru, vezi Doamne, salvarea Romaniei si schimbarea mentalitatii politice. Participa Iulian Chifu de la Cotroceni, Mihnea Constantinescu de la SIE, Daianu, eu si din cand in cand si altii. Predoiu e convins ca intr-un an va fi milionar si in doi presedinte. Vreau sa precizez ca nu cred ca a luat un ban cat a fost ministru, a trait doar din ce i-am castigat eu la bursa”.

 

Oprea si cativa PDL-isti l-au executat pe MRU

„Deja din martie se stie ca MRU va cadea pe mana lui Oprea si a catorva PDL-isti. Ceea ce nu se stie e ca nu Predoiu va fi succesorul. Predoiu imi repeta ca el e singurul politician care se poate intelege si cu liberalii si cu Hrebenciuc, a dovedit-o cand a trecut codurile si Basescu merge pe mana lui. Basescu i-o va trage a doua oara, tot cu zambetul pe buze”.

 

Predoiu il VINDE pe MRU!

In aprilie 2012 „se vorbeste deja de motiunea de cenzura. MRU e linistit, Predoiu e convins ca va trece. Incepe deja din proprie initiativa sa negocieze cu liberalii si Hrebenciuc. Nimeni nu-l baga in seama. Motiunea trece, guvernul MRU cade. Predoiu realizeaza in ultima clipa ca nu va fi prim ministru dar spera sa ramana ministru la Justitie. Ponta ii face propunerea, se duce la Basescu sa primeasca girul si sa-l roage sa insiste pe langa Ponta. Mi se pare ciudat, dar vazand sms-urile cred ca e posibil ca Ponta sa-l lase la Justitie”.

CITESTE TOATE DEZVALUIRILE PE romanianfiles

 

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos
Articolul precedentDEZVALUIRI DESPRE MAFIA CONTRACTELOR DIN IT in ROMANIA!
Articolul următorSAPTE motive pentru care nu ai nimic de demonstrat