Acasă Special Investigatii Dezvaluiri demne de filmele cu spioni: Cum actioneaza MRU pentru SIE si...

Dezvaluiri demne de filmele cu spioni: Cum actioneaza MRU pentru SIE si familia sa!?

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

O serie de dezvaluiri din sanul familiei sefului SIE, Mihai Razvan Ungureanu ridica mari semne de intrebare asupra loialitatii acestuia fata de statul roman, caruia i-a jurat credinta, si ar trebui sa-i protejeze interesele. Potrivit unei investigatii jurnalistice publicata de jurnalistul Stelian Negrea, sotia lui Mihai Razvan Ungureanu, Daniela Ungureanu beneficiaza de venituri de milioane din calitatea de administrator al societatii Petromed Solutions SRL, detinuta de OMV Petrom SA. Practic de peste noua ani, Daniela Ungureanu (fosta Avasilichioae) este platita de catre compania de stat austriaca OMV, actionarul majoritar al Petrom SA, cu 85.000 Euro anual conform declaratiei de avere a lui Mihai Razvan Ungureanu. De notorietate este faptul ca OMV AG Viena are relatii privilegiate cu societatea ruseasca Gazprom, iar un pachet minoritar in OMV este detinut de o companie din Emiratele Arabe Unite.

Sotia acestuia a incasat in toata aceasta perioada 680.000 Euro (circa 2,1 milioane de lei) reprezentand 73% din veniturile familiei sefului spionilor din Romania in perioada 2009-2014. Capul familiei s-a vazut in umila pozitie de a aduce acasa doar 17% din venituri in timp ce sotia cu salariul de la spitalul de stat a adus doar 10%.

 

Cum se fac juramintele in familia Ungureanu?

mihai razvan ungureanu 2

Atat actul constitutiv al Petromed Solutions SRL din 2007 dar si cel din 2015 prevede la capitolul VI, conducerea societatii, alin (7) :”Administratorii au indatoriri de diligenta si loialitate fata de Societate (n.r. Societatea fiind Petromed Solutions). Exercitarea acestor indatoriri se face avand in vedere interesele asociatilor in general, si nu ale unor anume asociati”.
MRU a depus un juramant cu mana pe Biblie in plenul reunit al celor doua camere ale Parlamentului atat in 2007 la prima numire cat si in 2015 la cea de-a doua numire la sefia SIE: ”Eu, Mihai-Razvan Ungureanu, jur ca voi indeplini cu buna-credinta si nepartinire in deplinul respect al Constitutiei si al legilor tarii, atributiile ce-mi revin in calitate de director al Serviciului de Informatii Externe”.

 

Cum penduleaza OMV Petrom intre actionarii arabi si partenerii strategici rusi?

OMV Petrom, cel mai mare operator de pe piata romaneasca a prelucrarii si distribuirii produselor petroliere si a doua companie din Romania dupa cifra anuala de afaceri de 16,5 miliarde lei (3,71 miliarde euro) in 2014, este detinuta de compania austriaca OMV care, la randul ei, este detinuta in proportie de 31,5% de compania de stat austriaca OBIB si in proportie de 24,9% de compania statului Emiratelor Arabe Unite, IPIC.

OMV Petrom s-a aflat in centrul unor numeroase scandaluri pe piata romaneasca legate fie de amenzile date de Consiliul Concurentei legate de intelegeri de tip cartel, de cazuri de evaziune fiscala, de majorari nejustificate a pretului carburantilor la pompa, de furnizare de gaze din productia interna la preturi preferentiale, de faptul ca si-au numit omul la sefia Ministerului Energiei, de presiuni asupra Guvernului privind amanarea realizarii noii legislatii privind redeventele etcetc

MRU a refuzat sa precizeze daca apreciaza ca faptul ca OMV AG Viena i-a furnizat in ultimii sapte ani 73% din veniturile familiei sale constituie sau nu o vulnerabilitate la adresa sigurantei nationale avand in vedere ca generozitatea firmei austriece s-a intins atat pe primul dar si pe cel de-al doilea sau mandate la conducerea Serviciului de Informatii Externe. Vezi documentele si mai multe dezvaluiri aici…

schema-relationala-OMV-MRU-SIE

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos
Articolul precedentCel mai eficient remediu natural pentru tuse!
Articolul următorLectiile de viata ale lui Confucius care te vor face mai destept!