Cap Limpede

Stirile zilei

Dezvaluirea NASA: Cum va arata cea mai mare RACHETA construita vreodata! VIDEO

NASA a dezvaluit ca vrea construiasca cea mai mare racheta din toate timpurile, care va fi utilizata pentru a transporta astronauti pe planeta Marte.

NASA a publicat miercuri un set de fotografii uluitoare cu noul ei lansator SLS (Space Launch System), care va fi capabil sa transporte pe orbita incarcaturi de pana la 130 de tone, informeazadailymail.co.uk.

1coco

Noua racheta va fi folosita pentru a transporta astronauti la bordul Statiei Spatiale Internationale si pentru a-i ajuta pe oameni sa exploreze limitele indepartate ale Sistemului Solar.

Specialistii spera ca noul vehicul spatial va juca un rol important in misiunile spatiale spre Marte cu echipaje umane la bord.

Aflat inca in perioada de constructie, Sistemul de Lansare Spatiala (SLS) al NASA va deveni cel mai puternic vehicul lansator din lume.

Conceput pentru misiunile de explorare a profunzimilor spatiului si cu echipaj uman la bord, inclusiv spre asteroizi si spre Marte, SLS va avea zborul sau inaugural in anul 2017.

Vezi VIDEO pe PAGINA 2 –>>

Pagini: 1 2

Click pentru a comenta

Trebuie sa fii conectat pentru a comenta Conectare

Lasa un raspuns

Ultimele stiri

In top
$(".comment-click-54255").on("click", function(){ $(".com-click-id-54255").show(); $(".disqus-thread-54255").show(); $(".com-but-54255").hide(); });$(window).load(function() { // The slider being synced must be initialized first $('.post-gallery-bot').flexslider({ animation: "slide", controlNav: false, animationLoop: true, slideshow: false, itemWidth: 80, itemMargin: 10, asNavFor: '.post-gallery-top' });$('.post-gallery-top').flexslider({ animation: "fade", controlNav: false, animationLoop: true, slideshow: false, prevText: "<", nextText: ">", sync: ".post-gallery-bot" }); });});