Acasă Politic DEZERTARI in masa: Zeci de alesi locali PDL s-au inscris in PNL!

DEZERTARI in masa: Zeci de alesi locali PDL s-au inscris in PNL!

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

La mai putin de trei saptamani de la inscrierea in PNL, Mihai Sanisoara este urmat de oamenii sai din filiala Mehedinti. Prim-vicepresedintele PDL Mehedinti, Ion Mitu, a decis sa treaca la PNL, acesta sustinand ca alaturi de el vor pleca din PDL 17 primari, 8 viceprimari si 53 de consilieri locali din judet.

Contactat, marti, de Mediafax, Ion Mitu a confirmat inscrierea in PNL, spunand ca anuntul va fi facut intr-o conferinta de presa pe care o va sustine impreuna cu presedintele interimar al PNL Mehedinti Marcel Vela.

De asemenea, Mitu a spus ca impreuna cu el si-ar fi anuntat intentia de a trece de la PDL la PNL 17 primari, 8 viceprimari si 53 de consilieri locali din judetul Mehedinti.

Ion Mitu a fost prefect de Mehedinti in timpul guvernarii Boc si a candidat la alegerile parlamentare din 2012 pentru functia de senator in Colegiul 2 Mehedinti, pierzaned insa alegerile.

Ion Mitu este cunoscut ca fiind un apropiat al deputatului Mihai Stanisoara, care in 6 martie a trecut de la PDL la PNL. Mihai Stanisoara era prim-vicepresedinte PDL, lider al grupului deputatilor democrat-liberali si presedintele organizatiei judetene Mehedinti a PDL.

Sursa: mediafax.ro

Via: Circul Politic