Acasă Life Detaliul nestiut despre rochia pe care Carmen Iohannis a purtat-o

Detaliul nestiut despre rochia pe care Carmen Iohannis a purtat-o

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Stilistul Adina Buzatu a criticat prima aparitie publica a lui Carmen Iohannis in calitate de prima doamna despre care spune ca este total nepotrivita. Doamna profesoara de engleza a fost considerata ca fiind putin cam neinspirata deoarece rochia era prea scurta iar culorile prea varatice.

Carmen Iohannis si-a insotit sotul cand acesta a depus juramantul de presedinte al Romaniei. Prima Doamna a purtat o rochie scurta, alba si cu imprimeu floral, care a starnit rumoare in mass media si pe retelele de socializare.

“La doamna, tinuta este nepotrivita pentru aceasta ocazie, atat din punct de vedere cromatic, cat si din punct de vedere al croiului. Rochia trebuia sa fie cel putin doua palme mai lunga si cu maneci trei sfarturi, sau chiar lungi si obligatoriu de culoare inchisa, datorita solemnitatii. La ceremoniile de acest fel se impune un dress code clar, fara nicio portita de iesire. Adica nu merg inovatiile. In plus, rochia pe care a purtat-o doamna Carmen Iohannis are o alura varatica”, a explicat stilistul Adina Buzatu.

Carmen Iohannis este cunoscuta ca fiind una dintre cele mai elegante si frumoase prezente dintre sotiile politicienilor romani. Pana ieri, aceasta nu a mai fost criticata, ba dimpotriva era una dintre personajele prezente la rubrica „Bine imbracati”.
sursa: libertatea.ro