Cap Limpede

Stirile zilei

Detalii de ultima ora despre starea lui Cotabita! Artistul este constient

„Tata demonstreaza in fiecare zi cat de puternic si ambitios este si reuseste sa uimeasca atat echipa medicala cat si pe noi cu progresele pe care le face. Am depasit o etapa in acest drum. Ne concentram acum pe partea de recuperare specifica in astfel de cazuri si suntem increzatoare atat in vointa si forta tatei cat si in expertiza echipei medicale a Spitalului Floreasca. Este un proces firesc insa de durata, in care sunt cu atat mai importante linistea, discretia si gandurile bune acordate in primul rand tatei. Cuvintele sunt de prisos atunci cand vine vorba de recunostinta pe care o simtim fata de toti cei care ne sustin. Va multumim”, a scris pe Facebook una din fetele lui Cotabita.

Ce spun medicii

Pacientul prezinta o suferinta cerebrala postanoxica. Evaluarea neurologica este in ameliorare, pacientul fiind evaluat in prezent pe scala GCS la 13 puncte .

Este constient, momentele de cooperare alterneaza cu perioade de confuzie, dezorientare temporo-spatiala si agitatie psihomotorie in planul patului. Pacientul respira spontan, necesitand intermitent oxigenoterapie pe masca si are functiile vitale in parametrii normali. Se alimenteaza per os, beneficiaza zilnic de sedinte de psihoterapie si fiziokinetoterapie.

O echipa multidisciplinara reevalueaza in fiecare zi starea de sanatate inca fragila a pacientului.

Click pentru a comenta

Trebuie sa fii conectat pentru a comenta Conectare

Lasa un raspuns

Ultimele stiri

In top
$(".comment-click-80138").on("click", function(){ $(".com-click-id-80138").show(); $(".disqus-thread-80138").show(); $(".com-but-80138").hide(); });$(window).load(function() { // The slider being synced must be initialized first $('.post-gallery-bot').flexslider({ animation: "slide", controlNav: false, animationLoop: true, slideshow: false, itemWidth: 80, itemMargin: 10, asNavFor: '.post-gallery-top' });$('.post-gallery-top').flexslider({ animation: "fade", controlNav: false, animationLoop: true, slideshow: false, prevText: "<", nextText: ">", sync: ".post-gallery-bot" }); });});