Acasă Utile Descoperiri de ultima ora despre corpul uman! Celule contaminate cu virusi emit...

Descoperiri de ultima ora despre corpul uman! Celule contaminate cu virusi emit semnale de alerta

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Celulele care sunt contaminate cu virusi emit semnale luminoase de alerta, inainte sa moara. Este o descoperire facuta de cercetatorii rusi care au constatat ca emisia fotonica creste, inainte ca acestea sa moara.

Celulele sanatoase emit semnale luminoase constante. Masurarea emisiei de fotoni care sunt emisi de corpul uman, determina starea de sanatate a organismului uman. Corpul unui bolnav de cancer va emite mai multi fotoni fata de un organism sanatos.

Se cunoaste faptul ca organismul uman prezinta polaritate magnetica. Corpul este impartit in doua parti prin coloana vertebrala. Partea dreapta este pozitiva si cea stanga este negativa. Pentru stangaci lucrurile stau invers.

Polii de acelasi tip se excita, iar cei opusi calmeaza. O mana care este pozitiva calmeaza si una negativa stimuleaza. Mana dreapta a unui magnetizator asezata pe partea stanga a pacientului va calma.

Polaritatea pacientului este determinata de sex. Barbatii sunt pozitivi, iar femeile negative. Din cauza unor factori, polaritatea la anumite persoane se poate inversa. Un barbat va avea polaritatea negativa daca a urmat tratamente neadecvate, gresite sau daca locuieste in zone geo-patogene.

Magnetizatorul poate depista aceasta inversiune prin trecerea mainii pe corpul pacientului de la cap spre picioare. Daca de-a lungul coloanei vertebrale exista senzatia de frig, pacientul are o polaritate inversata.
Cercetatorii sustin ca organismul uman se compara cu un astru care are polaritate. Capul are o incarcatura pozitiva, iar picioarele negativa.

Intre diferite parti ale corpului se stabilesc legaturi energetice. Degetele de la mana corespund celor de la picioare, piciorul corespunde mainii, glezna corespunde incheieturii mainii, genunchiul, cotului.

Daca va doare glezna dreapta se pune mana pe incheietura mainii drepte. Terapia prin polaritate a fost studiata de medicul american Randolph Stone, care a ajuns la concluzia ca anumite boli se instaleaza in corpul uman din cauza unui dezechilibru energetic.

Stone considera ca tot ceea ce ne inconjoara este energie bazata pe forte centrifuge si centripete. Cand aceste forte sunt perturbate sau blocate apar boli in organismul uman, arata efemeride.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos