Acasă Life Dezvoltare Personala Descopera-te in testul sinelui si poti sa afli cine esti…

Descopera-te in testul sinelui si poti sa afli cine esti…

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Puncte pentru fiecare intrebare

1. (a) 2 (b) 4 (c) 6

2. (a) 6 (b) 4 (c) 7 (d) 2 (e) 1

3. (a) 4 (b) 2 (c) 5 (d) 7 (e) 6

4. (a) 4 (b) 6 (c) 2 (d) 1

5. (a) 6 (b) 4 (c) 3 (d) 5 (e) 2

6. (a) 6 (b) 4 (c) 2

7. (a) 6 (b) 2 (c) 4

8. (a) 6 (b) 7 (c) 5 (d)4 (e) 3 (f) 2 (g) 1

9. (a) 7 (b) 6 (c) 4 (d) 2 (e) 1

10. (a) 4 (b) 2 (c) 3 (d) 5 (e) 6 (f) 1

Acum aduna punctele pentru a vedea rezultatul:

Peste 60 de puncte

Ceilalti te vad ca pe o persoana care trebuie tratata cu multa grija. Cei din jurul tau te vad ca pe un individ extrem de centrat si foarte dominant. Unii te pot admira, dorindu-si sa fie mai mult ca tine, dar nu au incredere in tine, ezitand sa se implice foarte mult in relatia cu tine.

Intre 51 si 60 de puncte

Cei din jurul tau te privesc ca pe o persoana plina de viata, energica. Personalitatea ta este aceea a unui lider autentic, o persoana capabila sa ia decizii in momente dificile, dar asta nu inseamna ca este capabila de adoptarea celor mai potrivite. Esti privit din exterior ca o persoana aventuroasa si curajoasa. Oamenii se bucura de prezenta ta datorita entuziasmului pe care-l emani in jurul tau.

Intre 41 si 50 de puncte

Cei din jurul tau te privesc ca pe o persoana sarmanta, cu simtul umorului si tot timpul interesanta. Esti o persoana care se afla tot timpul in centrul atentiei dar suficient de cerebrala incat sa nu ti se urce la cap. Deasemenea, esti privita ca fiind o persoana buna si intelegatoare, o persoana care isi sustine moral prietenii si-i face placere sa ajute alti oameni.

Intre 31 si 40 de puncte

Cei din jurul tau te privesc ca fiind o persoana sensibila, precauta si interesata de aspectele practice ale vietii. Esti privit ca fiind o persoana inteligenta, talentata dar in acelasi timp modesta. Nu esti genul de persoana care-si face prieteni foarte usor si foarte repede, dar esti o persoana foarte loiala fata de prietenii pe care-i ai si astepti aceeasi loialitate in schimb. Cei care ajung sa te cunoasca cu adevarat realizeaza ca este nevoie de foarte multe intamplari negative pentru care increderea pe care o acorzi prietenilor tai sa fie zdruncinata, dar in acelasi timp esti o persoana care are nevoie de foarte mult timp pentru a trece peste acea incredere atunci cand este distrusa.

Intre 21 si 30 de puncte

Esti privita de cei din jurul tau ca fiind o persoana extrem de precauta si plina de griji. I-ai surprinde extrem de mult in cazul in care ai lua o decizie bazata pe instinct sau fortata de imprejurarile momentului, asteptandu-se de la tine sa analizezi fiecare aspect al unei situatii inainte de a lua o decizie, motivul fiind firea ta precauta.

Sub 21 de puncte

Oamenii cred ca esti timid, foarte sensibil si indecisiv, o persoana care are nevoie de grija celor din jurul sau, o persoana care are nevoie de alti oameni pentru a decide in locul sau. Te privesc ca fiind o persoana care se ingrijoreaza degeaba in mod constant si care vede probleme acolo unde acestea nu exista. Anumiti oameni cred ca esti plictisitor. Doar aceia care te cunosc foarte bine stiu ca nu este asa.

 

 

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos
1
2
3
4
Articolul precedentO exoplaneta care rataceste prin spatiu a fost descoperita de astronomi!
Articolul următorDECIZIA CARE SCHIMBA INTERNETUL. Vezi ce a hotarat CEDO!