Oreste Teodorescu a prezentat romanilor pe site-ul sau slabiciunile lui Iohannis si Ponta in interpretarea metafizicii chineze.

Conform analizei Ba Zi, Klaus Iohanis este perceput ca fiind:

·         Cinstit, demn, hotarat si adept al dictonului: “grabeste-te incet”. Este un individ care nu suporta minciuna si ipocrizia, cu o fire sensibila, introverta cu un caracter puternic, incapatanat, pe care nu-l poti abate de la calea impusa decat cu argumente foarte puternice. De regula, ia decizii fara sa tina cont de parerea altora, dar isi asuma si responsabilitatile care decurg dintr-un esec. Este o fire nonconflictuala si care lucreaza bine in propriul ritm, nereusind sa se adapteze foarte repede, in medii noi si mai ales in conditii de stres impus. In ciuda infatisarii austere, stie sa se bucure de viata, avand chiar si o anumita voluptate in satisfacerea micilor placeri gastronomice si chiar erotice.

·         Are un caracter ferm, imuabil, atras de buna starea materiala, este melancolic si contemplativ. Foarte bun mediator. Se simte in largul sau in societate, putand fi un partener de discutii sarmant si interesant. Nu este un tip de actiune, intrucat este foarte temator in privinta esecului, insa nu suporta pierderea timpului, ceea ce il face destul de eficient si de pragmatic.Nu prea are incredere in sine si tomai de aceea vorbeste incet, putin si foarte calculat. Pe linia paterna mosteneste sentimentul de dreptate, justitie si prietenie, iar de la mama, dobandeste sensibilitate si pasiune pentru mistere si traditii.

·         Ii place sa comande si mai ales sa fie ascultat fara cracnire. Il plictiseste rutina si mai ales are nevoie sa se simta liber, neconstrans. Are o sensibilitate evidenta catre putere si pozitii sociale inalte. Universul sau interior este foarte bogat si dinamic contrastand evident cu infatisarea lui bonoma si calma.

·         Vulnerabilitatile lui sunt legate de neintelegerea conceptelor de compasiune si duhovnicie si o destul de slaba relationare cu neamul din care face parte, ca minoritar.

Din perspectiva Metafizicii Chineze, Victor Ponta are urmatorul profil comportamental:

Bonom, gurmand, fire foarte curioasa si oportunista.Are o imaginatie bogata, neincrezator si misterios. Are foarte multe secrete pe care le tine departe chiar si de cei foarte apropiati. Sensibil, nu suporta foarte bine ironiile si mai ales momentele in care nu este luat in considerare. Foarte competitiv si critic, mai ales cu privire la ceilalti.

Continuarea pe CodulLuiOreste.ro!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.