Acasă Life Dezvoltare Personala Descopera si invata ceea ce altii niciodata nu ajung sa inteleaga! Pilda...

Descopera si invata ceea ce altii niciodata nu ajung sa inteleaga! Pilda care te ajuta sa urci o treapta in viata!

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Odata, intr-o tara, demult, regele ei dadu ordin sa se puna o piatra mare de tot, chiar in mijlocul unui drum. Apoi se ascunse in apropiere, ca sa vada daca vreun supus al lui va inlatura piatra sau nu.

Unii dintre cei mai de seama oameni ai regatului, sfetnici, bogati comercianti, curtezani, sosira, privira piatra si doar o inconjurara. Multi dintre ei chiar il invinuira pe fata pe rege pentru ca nu se ingrijeste de starea drumurilor din regat, dar niciunul nu facu nimic ca sa inlature piatra cu pricina.
Atunci, un simplu taran, ce isi ducea verdeturile la piata, se apropie. Isi lasa cosurile pe jos, in drum, si incerca sa miste piatra catre marginea drumului. La inceput nu reusi, dar apoi, dupa multa cazna si sudoare, izbandi. In timp ce isi aduna cosurile lui cu verdeata, vazu o punga cu bani, chiar acolo unde se aflase piatra.
In punga se aflau o multime de monede de aur, si un inscris al insusi regelui, prin care acesta il facea stapan peste acea punga cu bani pe cel care va fi inlaturat piatra din drum. Astfel, taranul descoperi si invata ceea ce altii niciodata nu ajunsera sa inteleaga.

FIECARE GREUTATE PE CARE O INTAMPINI, ITI OFERA SANSA DE A URCA O TREAPTA MAI SUS, PRIN INVINGEREA EI!