Procurorii Directiei Nationale Anticoruptie au efectuat joi perchezitii la vicepresedintele PNL Sorin Frunzaverde (presedintele Consiliului Judetean Caras-Severin), dar acesta nu a fost gasit acasa, astfel ca cercetarile s-au facut in lipsa. Cu numai doua zile inainte, un alt apropiat al lui Frunzaverde, vicepresedintele CJ Caras-Severin, Ionesie Ghiorghioni a fost retinut de procurori pentru fapte de trafic de influenta.

Potrivit anchetatorilor, vicepresedintele Consiliului Judetean Caras-Severin, Ionesie Ghiorghioni, a pretins 10% din valoarea unor contracte de intretinere de drumuri de la CamandImpex Resita, firma cu care CJ avea contracte din 2013, transele de bani fiind date nepotului lui Ghiorghioni de catre reprezentantii societatii.

Perchezitiile de joi dimineata sunt facute la doar doua zile dupa ce procurorii DNA au perchezitionat si biroul vicepresedintelui Consiliului Judetean Caras- Severin, Ionesie Gheorghioni, un apropiat al lui Sorin Frunzaverde.
In cursul zilei de miercuri, acesta a fost arestat pentru 29 de zile pentru trafic de influenta de catre judecatorii Tribunalului Timis, decizia fiind contestata la Curtea de Apel Timisoara.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.