Oamenii de stiinta au descifrat un codex antic egiptean care dateaza de acum 1.300 de ani si care este format din pagini de pergament legate intre ele, cu incantatii magice in limba copta.

Caietul Puterilor Ritualice, cum a fost numit codexul, contine formule magice pentru alungarea spiritelor rele sau pentru indepartarea vrajilor de dragoste, relateaza descopera.ro.

Malcolm Choat, de la Universitatea Macquarie din Australia, si Iain Gardner, de la Universitatea Sydney, spun ca in cele 20 de pagini ale caietului sunt desene si incantatii magice, dar si vraji recoamndate pentru diferite probleme, cum ar fi cele amoroase sau pentru succesul in afaceri.

De exemplu, pentru a seduce pe cineva, trebuia rostita o formula magica deasupra a doua cuie, care vor fi apoi batute in pragul usii respectivei persoane, unul in partea stânga si al doilea in partea dreapta.

Codexul dateaza din perioada in care multi egipteni erau deja crestini si contine unele referiri la Iisus in invocatiile sale.

Este posibil ca autorul textului sa fi fost membru al uni grupari religioase numite Sethieni. Adeptii acestui cult il venerau pe Seth, al treilea fiul al lui Adam si al Evei. La un moment dat, numele lui Seth este asociat cu formula „Cristos cel viu”.

DESCIFRAREA asteptata de OMENIRE este gata! CODEXUL ANTIC cu incantatii magice vorbeste despre CHRISTOS CEL VIU2

 

Citeste caplimpede

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.