Deputatul Remus Cernea a anuntat vineri ca doreste ca in viitor sa reglementeze parteneriatul civil intre persoanele de acelasi sex, motivand faptul ca fiecare om este liber sa faca ceea ce doreste, informeaza replicaonline.ro.

In cadrul unei conferinte de presa sustinuta la biroul sau parlamentar, Remus Cernea a argumentat ca in multe tari din Europa acest lucru a fost reglementat, el dand ca exemplu Franta, acolo unde persoanele de acelasi sex se pot casatori, dupa ce in urma cu doua zile senatorii francezi au aprobat acest tip de casatorii.

“Eu si Verzii sustinem drepturile omului pentru toti cetatenii. Noi nu consideram ca anumiti cetateni ar trebui discriminati in vreun fel pentru nici un motiv, pentru ca ar apartine unei minoritati nationale sau minoritati sexuale. In Europa, foarte multe tari accepta parteneriatele civile sau casatoriile intre persoanele de acelasi sex. Am anuntat deja ca am in vedere un proiect de lege care sa reglementeze parteneriatul civil intre persoane heterosexuale sau persoane de acelasi sex, pe model francez. In Franta, acum 5 ani a fost adoptata legea privind parteneriatele civile, iar la inceputul acestui an sau sfarsitul anului trecut a fost adoptata legea privind dreptul persoanelor de acelasi sex de a se casatori. Pentru
Via: Circul Politic  

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.