Acasă Multimedia Fotogalerie DENUNTUL INTEGRAL al Elenei Udrea la adresa conducerii SRI si a DNA!

DENUNTUL INTEGRAL al Elenei Udrea la adresa conducerii SRI si a DNA!

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Elena Udrea a facut un denunt la adresa conducerii SRI si a DNA prin care a dinamitat clasa politica si credibilitatea in institutiile statului. Jurnalistul Radu Moraru, cunoscut mai degraba ca Nasul, a publicat integral denuntul Elenei Udrea, inregistrat la DNA.

Va prezentam in paginile urmatoare tot ce a dezvaluit fostul candidat la Presedintie despre relatiile, conspiratiile si faptele petrecute inainte de alegerile prezidentiale pe scena publica din Romania.

“Doamna Procuror,

Subsemnata Elena Udrea Gabriela, fiica lui Neculai si Maria, nascuta la data de 26.12.1973, in municipiul Buzau, judetul Buzau, domiciliata in Bucuresti (…) inteleg sa formulez urmatoarele:

Denunturi

De zece ani sunt in politica si m-am aflat permanent in echipa celor care s-au luptat in mod public pentru a sustine justitia, demersurile impotriva coruptiei si am sustinut si sustin in continuare ca legea trebuie as fie respectata de catre cei puternici la fel si de catre cei slabi, de catre cei cu functii inalte in stat la fel ca si de catre simpli cetateni. (…).”

16.

16

 

PAGINA-URMATOARE150

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos