Acasă Utile Culinar Delicatese din zece tari, muzica si cocktail-uri la “de Bun Gust”

Delicatese din zece tari, muzica si cocktail-uri la “de Bun Gust”

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Cel mai important festival culinar din Transilvania va incepe, joi, in Piata Mare din Sibiu. La “de Bun Gust” vor fi prezenti bucatari din zece tari si, pe langa delicatesele culinare festivalul va fi completat cu muzica si cocktail-uri.

De joi, 24 iulie, pana duminica, 27 iulie, Festivalul ”de Bun Gust” propune sibienilor si musafirilor orasului o lista de mancaruri cu peste 50 de preparate specifice bucatariilor din India, Liban, Mexic, Spania, Ungaria, China, Statele Unite ale Americii, Cehia, Grecia si Romania.

Invitati speciali: Horia Virlan si Antonio Passarelli

Bucatariile vor fi deschise in fiecare zi intre orele 10:00 si 23:00. De la cele aproximativ 1.000 de locuri la masa, amenajate in cadrul Festivalului, nu numai ca sibienii se vor putea bucura de gusturile diverse ale bucatariilor lumii, dar vor putea urmari si demonstratiile culinare ale unor maestrii in ale gatitului. Recunoscutul chef Horia Virlan va gati, in cursul zilei de duminica, o crema de Liege cu crocant de cafea arabeasca, dar si o salata de castraveti si pepene rosu in crema picanta din branza de capra, spre exemplu. Vedeta TV Paprika, Antonio Passarelli, va urca pe scena „de Bun Gust” in zilele de sambata si duminica si va prepara, printre altele, cotlet de porc in sos de busuioc cu salata de mere renette, dar si reteta unei portii de file de lup de mare sau biban de mare in carpione cu salata de mere si masline.

CITESTE MAI MULT PE esibian.ro