Acasă Stirile zilei Retail Dedeman deschide al doilea magazin din Constanta

Dedeman deschide al doilea magazin din Constanta

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Retailerul local de bricolaj Dedeman va deschide maine al doilea magazin al sau din orasul Constanta si al 27-lea al retelei, ajungand la egalitate ca numar de magazine cu reteaua Praktiker Romania.

Primul magazin din Constanta a fost deschis in urma cu trei ani si jumatate, in localitatea Agigea.

Magazinul Dedeman Tomis Nord, construit printr-o investitie de 15,5 milioane de euro, are o suprafata construita de peste 15.000 de metri patrati si 300 de locuri de parcare.

Sortimentul de produse cuprinde 45.000 de articole, din toate domeniile necesare proiectelor de constructie, reabilitare sau amenjare (materiale de baza in constructii, gresie si faianta, instalatii termice, instalatii sanitare, instalatii electrice, mobila, decoratiuni interioare, electrocasncie si electronice, utilaje, scule si accesorii si produse pentru gradina).

Serviciile auxiliare oferite de magazin includ livrarea marfurilor la domiciliu, solutii de finantare, service in garantie si postgarantie pentru centrale termice si scule electrice, proiectare bai si bucatarii, mixare vopsele, confectionare perdele.
Alte patru deschideri in 2012

Dedeman, retea controlata de fratii Adrian si Dragos Paval, isi propune sa mai deschida alte patru magazine in acest an. Trei dintre ele vor fi situate in orasele Ramnicu-Valcea, Bistrita si Slatina.

Atat in 2010, cat si in 2011, Dedeman a deschis cate cinci noi magazine, tinta pe care si-a propus-o si pentru acest an. In prezent reteaua Dedeman are peste 5.000 de angajati si o suprafata cumulata de vanzare de 285.000 de metri patrati.

Compania este lider pe piata romaneasca de bricolaj in functie de vanzari din anul 2010. Din acest an, Dedeman va urca pe primul loc si in functie de numarul de magazine.