Acasă Life Dezvoltare Personala Declaratiile dure dar adevarate despre iubire ale unui psiholog rus!

Declaratiile dure dar adevarate despre iubire ale unui psiholog rus!

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Mihail Labkovskii este un cunoscut psiholog rus, cunoscut pentru declaratiile sale dure, dar adevarate despre relatii si iubire. Avand peste 30 de ani de experienta in domeniul psihologiei practice, el a facut cateva concluzii despre cum experienta salveaza si familii si vieti.

Iata cateva dintre cele mai putin dure sfaturi ale psihologului rus:

Pentru cei care isi cauta iubirea:

Nimeni nu are nevoie de cei care nu au nevoie de sine insusi. Iar cel care se accepta asa cum este – traieste o viata intensa, plina de momente frumoase, in ciuda tuturor problemelor.
Daca la primele trei intalniri te simti prost in compania unui barbat, nu mai accepta o a patra intalnire. La primele intalniri, barbatul se prezinta cum poate el mai bine, iar daca te simti incomod in compania lui, atunci nu vei fi niciodata fericita alaturi de el.
Cat tine de femeile tinere, frumoase si de succes, dar care nu-si pot gasi un partener, inseamna ca nu stiu sa se adapteze unei relatii si le este frica de ea.
Niciodata nu trebuie sa comunici cu un barbat insurat. Pestele este vandut in magazinul de peste, iar carnea in magazinul de carne. Nu iti pierde timpul. Acest barbat nu are nevoie de o sotie – el are deja acasa una.

Pentru cei care sunt intr-o relatie:

Daca vrei sa te casatoresti, te intalnesti sau traiti deja cel putin jumatate de an si nu se intampla nimic, intreaba o singura data daca el isi doreste o familie si casatorie. Daca barbatul nu este gata sa formeze o familie, spune-i la revedere de la el.
Orice femeie care ani intregi sta acasa si are grija doar de casa si copii – degradeaza. Este inevitabil. Pana la urma, barbatul se va plictisi si va cauta aventura, iar de aici un pas pana la divort.
Daca simti o presiune in prezenta lui, despartiti-va. Nu-ti fie frica sa fii singura. Niciun barbat nu merita ca tu sa te distrugi pentru el, sa te schimbi pentru el, sa uiti de dorintele si necesitatile tale. Niciunul!
Totul este simplu: el este asa cum este, tu esti asa cum esti. Ori sunteti impreuna, ori va despartiti. si cel mai bine sa faceti asta inainte de a naste trei copii si a de lua o casa in rate.
Cel care este sanatos mintal, va avea grija de sentimentele sale si intotdeauna se va alege pe sine. Nici frumusetea, nici iubirea nu au nevoie de sacrificii. Iar daca totusi este nevoie de sacrificii, inseamna ca nu este aici locul tau. Pleaca.

Pentru toti

Nu poti sa porti o masca toata viata. Este mai dureros sa te dezamagesti decat sa te arati de la inceput asa cum esti.
Oamenii care nu se iubesc pe ei nu sunt capabili sa iubeasca, din acest motiv nu vor avea o relatie fericita niciodata.
Trebuie sa intelegi ce se petrece in capul tau. Daca o femeie spune „Am iubit”, inseamna ca nu mai iubire asta nu a fost, ci o istorie despre un dealer de droguri care i-a livrat dozele necesare de suferinta. Despre iubirea adevarata se spune cat de fericit ai fost.
Daca nu iti place cum el se comporta cu tine, face lucruri care te ranesc, spune-i despre asta o singura data. Daca lucrurile nu se schimba – la revedere!
Un om normal nu va ramane intr-o relatie in care nu este respectat. Mai mult decat atat, el nici nu le incepe!

Citeste mai mult pe dozadesucces.