Acasă Politic Declaratie de loialitate vesnica de la Elena Udrea pentru Traian Basescu

Declaratie de loialitate vesnica de la Elena Udrea pentru Traian Basescu

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Liderul Miscarii Populare a anuntat ca este continuatoarea viziunii lui Basescu in Romania si va fi pe viata fidela ideilor acestuia.

 

Presedintele PMP, Elena Udrea, a declarat ca, indiferent cat va dura cariera sa politica, va ramane un om politic loial proiectului presedintelui Traian Basescu pentru Romania, considerand ca viziunea acestuia „despre ce trebuie sa fie tara aceasta trebuie dusa mai departe de cineva”.

Elena Udrea a fost intrebata, joi, la Cluj-Napoca, intr-o conferinta de presa, in legatura cu evolutia sa politica, daca nu vrea sa se desprinda de eticheta de „protejata din punct de vedere politic a lui Traian Basescu”, transmite corespondentul MEDIAFAX.

„Protejate sau sustinute au fost foarte multe colege in politica, de la Anca Boagiu, la Monica Macovei sau Roberta Anastase. Ca una singura si-a asumat sa ramana pana la capat alaturi de proiectul presedintelui, indiferent cata suparare a generat aceasta loialitate, este altceva sau ca una singura si-a asumat sa duca o lupta, care a fost si a presedintelui, pana la capat. Indiferent cat va dura cariera mea politica, voi ramane un om politic loial proiectului presedintelui Traian Basescu pentru Romania. Cred in acest proiect si ca acesta trebuie continuat, de aceea ma aflu in PMP, din convingerea ca viziunea lui Traian Basescu despre ce trebuie sa fie tara aceasta trebuie dusa mai departe de cineva”, a afirmat Udrea.

Intrebata, in continuare, daca se gandeste la varianta ca Traian Basescu sa preia conducerea PMP dupa ce isi incheie mandatul de sef al statului, Elena Udrea a spus ca totul depinde la ce se gandeste acesta.

„Eu nu pot sa ma gandesc la nimic, depinde ce se gandeste domnul presedinte”, a subliniat Udrea.

Intrebata daca si-ar dori preluarea PMP de Basescu, ea a raspuns ca isi doreste „foarte multe lucruri din toamna aceasta”.

Sursa: mediafax.ro

 

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos