Cap Limpede

Bani

Declaratie de dragoste a lui Gigi Becali pentru un barbat: Il iubesc pe… pentru ca si el iubeste Biserica!

Milionarul Gigi Becali s-a declarat un fan convins al actualului ministru al sanatatii si a anuntat ca vrea sa construiasca cel mai mare spital din tara noastra in Pipera: <<Eu il iubesc pe Vlad Voiculescu pentru ca iubeste Biserica>>. Becali a dezvaluit ca va plati peste 100 de milioane de euro pentru spital.

„Vreau sa construiesc un spital in Pipera. Mi-a dat Hristos si acum dau si eu semenilor mei. Construiesc cel mai mare spital din Romania. Voi plati 100 de milioane de euro pentru spital. Nu e ipocrizie sau populism pentru ca nu ma mai intereseaza politica. La inceput, doctorii vor fi fara de atins. Medici ai Bisericii. Actualul ministru, Vlad Voiculescu trebuie tinut in continuare. Am vrut sa intru intr-o combinatie de parteneriat public privat. Nu am facut-o publica, va spun acum. Voi face singur acest spital. Eu il iubesc pe Vlad Voiculescu pentru ca iubeste Biserica”, a spus Gigi Becali la Antena 3.

sursa> stiripesurse

Click pentru a comenta

Trebuie sa fii conectat pentru a comenta Conectare

Lasa un raspuns

Ultimele stiri

In top
$(".comment-click-88600").on("click", function(){ $(".com-click-id-88600").show(); $(".disqus-thread-88600").show(); $(".com-but-88600").hide(); }); $(window).load(function() { // The slider being synced must be initialized first $('.post-gallery-bot').flexslider({ animation: "slide", controlNav: false, animationLoop: true, slideshow: false, itemWidth: 80, itemMargin: 10, asNavFor: '.post-gallery-top' }); $('.post-gallery-top').flexslider({ animation: "fade", controlNav: false, animationLoop: true, slideshow: false, prevText: "<", nextText: ">", sync: ".post-gallery-bot" }); }); });