Acasă Politic Declaratia pe care Dragnea mai bine nu o facea! Cum vede Dragnea...

Declaratia pe care Dragnea mai bine nu o facea! Cum vede Dragnea BUGETUL?

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Liviu Dragnea, condamnat penal in dosarul referendumul, nu pierde nicio ocazie sa se afirme in mod personal, iar in lipsa de reusite a devenit one man show la televiziunile aservite care il baga in seama. Ultima iesire a baronului de Teleorman este legata de bugetul inexistent cu care Liviu Dragnea ar vrea sa conduca Romania. Dar iata ce s-a intamplat:

Premierul Sorin Grindeanu a anuntat in debutul sedintei de Guvern ca bugetul pe 2017 nu va fi adoptat vineri deoarece nu a fost obtinut avizul pozitiv din partea CSAT si nici macar o garantie din partea presedintelui Klaus Iohannis ca acest aviz va veni. Liviu Dragnea, condamnat penal, a intervenit si reactionat intr-o emisiune la Antena 3, spunand ca gestul presedintelui „poate fi o combinatie intre suparare, dusmanie, invidie, nervozitate, calcul politic”, dar nu i se pare o „atitudine de responsabilitate”. Asta cu toate ca liderul social-democrat a fost ani de zile presedintele Consiliului Judetean Teleorman renumit in toata lumea pentru celebra localitate Buzescu, unde toate casele s-au construit ilegal si goale de sens. De ce? Pentru ca el, unul, presedinte de Consiliu Judetean nu a aruncat cu pietre.

Declaratie Liviu Dragnea:

„Sa ne imaginam ceva. Noi construim o casa. E unul care sta pe ulita si da cu pietre in noi. Ne mai loveste, dar noi constuim in continuare. Ne mai sparge un geam, dar noi tot continuam. Sigur ca am fi putut termina constructia mai repede, dar ne impiedica. Oricum, noi nu ne oprim din construit pentru ca aceasta casa numita Romania este mult mai importanta”.

Ce este Buzescu?

Buzescu, Teleorman este satul romanesc care a facut inconjurul lumii dupa ce a aparut in National Geographic. Un sat cu mai putin de 5.000 de suflete, fara canalizare dar cu peste 100 de palate tiganesti insirate pe un kilometru, la sosea.

Arhitectura cu pagode a palatelor e singurul lucru stiut despre mica localitate care ”devine celebra pentru casele ridicate de tigani incepand cu a doua jumatate a anilor 90”, potrivit Wikipedia.

Asemanatoare cu cele de la Strehaia, palatele din Buzescu aliniate de-a lungul drumului european care duce la Alexandria au anihilat imediat notorietatea unor cladiri istorice din sat (halta, primaria, scoala si o biserica, toate construite la 1800), dar desigur Dragnea habar nu are cum au aparut sau cu ce bani s-au construit!

Evaziune de milioane de euro si porxenetism

Zaharia Bureata are o avere de 2,2 milioane de euro si spune ca strans-o din afaceri cu ”feroase si neferoase”. Aceeasi poveste a stat si la baza averii de 4 milioane de euro a lui Dan Finutu. Supranumit ”printul” din Buzescu, acesta a murit intr-un accident auto. Finutu era nasul de cununie al lui Ambasador, fiul interlopului Bercea Mondialu. Din 2005, locuia intr-un palat care copia Judecatoria din Caracal, singura instanta din Romania care l-a condamnat vreodata.