Acasă Stirile zilei DECIZIA CRUCIALA luata de MARILE PUTERI ALE LUMII!

DECIZIA CRUCIALA luata de MARILE PUTERI ALE LUMII!

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Tarile G-20, marile puteri ale lumii, au luat o decizie cruciala in vederea cresterii Produsului Intern Brut (PIB) la nivel global cu 1,8% pana in 2018, prin amplificarea investitiilor in infrastructura.

Ministrii de finante si guvernatorii bancilor centrale s-au pus de acord asupra nevoii de investitii in infrastructura, pentru stimularea cresterii economice.

Pe langa cresterea investitiilor in infrastructura, vor fi luate si masuri pentru a imbunatati climatul de investitii, „esential in cadrul eforturilor de a atrage sectorul privat”, se precizeaza in comunicatul emis la finalul reuniunii de doua zile din Australia, la care au participat ministrii de finante ai primelor 20 de economii ale lumii.

„Analizele preliminare conduse de Fondul Monetar International (FMI) si Organizatia pentru Cooperare si Dezvoltare Economica (OCDE) arata ca aceste masuri ne vor asigura un avans de 1,8% de acum pana in 2018”, potrivit comunicatului citat de AFP.

In februarie, ministrii de finante din G-20 au stabilit, in cadrul reuniunii de la Sydney, adoptarea unui proiect care vizeaza cresterea PIB-ului global cu 2%, adica 2.000 de miliarde de dolari, pana in 2019.

Sursa: mediafax.ro

Citeste caplimpede

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos
Articolul precedentPRIMUL LUCRU pe care trebuie sa-l rezolvi URGENT dupa ce primesti CARDUL DE SANATATE!
Articolul următorCum SUFERA corpul tau atunci cand FUMEZI!