Cap Limpede

Social

De la 1 ianuarie se vor scumpi si benzina si motorina!

De la 1 ianuarie se vor scumpi si benzina si motorina, preturile carburantilor crescand semnificativ ca urmare a cresterii taxelor.

Asadar, cine face un plin de 50 de litri de motorina pana la sfarsitul anului, economiseste 8,5 lei, iar pentru o cantitate identica de benzina se va plati cu 5 lei mai putin. Mai mult, daca alimentati in week-end, puteti face o economie suplimentara, dat fiind ca unele companii au reduceri de pret la pompa in week-end.

La Lukoil, de exemplu, reducerea este de 5 bani pe litru si este afisata pe panourile din statii. Si Petrom are reduceri, dar nu sunt marcate si se aplica doar la unele benzinarii.

Click pentru a comenta

Trebuie sa fii conectat pentru a comenta Conectare

Lasa un raspuns

Ultimele stiri

In top
$(".comment-click-26442").on("click", function(){ $(".com-click-id-26442").show(); $(".disqus-thread-26442").show(); $(".com-but-26442").hide(); });$(window).load(function() { // The slider being synced must be initialized first $('.post-gallery-bot').flexslider({ animation: "slide", controlNav: false, animationLoop: true, slideshow: false, itemWidth: 80, itemMargin: 10, asNavFor: '.post-gallery-top' });$('.post-gallery-top').flexslider({ animation: "fade", controlNav: false, animationLoop: true, slideshow: false, prevText: "<", nextText: ">", sync: ".post-gallery-bot" }); });});