Acasă Life Monden Dan Negru a batut un baiat: “I-am tras doua suturi in fund...

Dan Negru a batut un baiat: “I-am tras doua suturi in fund si un ghiont in freza.” Vezi din ce cauza!

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Dan Negru si-a anuntat fanii de pe retelele de socializare ca aseara a batut un baiat care l-a amenintat ca va merge la toate emisiunile sa povesteasca incidentul.

Altercatia a plecat de la faptul ca tanarul i-a mazgalit cu graffiti un zid de la casa. Dupa ce cunoscutul prezentator i-a tras cateva lovituri, baiatul l-a amenintat ca va face public incidentul.

Tanarul era inarmat cu trei spray-uri de graffiti, pe care vedeta tv le-a confiscat. Amatorul de grafitti a reusit sa scrie pe peretele casei o injuratura la adresa echipei de fotbal Steaua. „Opera” lui de arta n-a fost apreciata de catre proprietarul locuintei. Astfel, dupa ce i-a aplicat o corectie, Dan Negru s-a autodenuntat pe Facebook.

„Un galigan ce parea de vreo 20 de ani tocmai ce m-a amenintat ca se duce sa ma parasca la televizor dupa ce i-am tras doua suturi in fund si un ghiont in freza. Apoi i-am confiscat trei tuburi de sprayuri graffiti cu care scria pe un zid ce-mi apartine „M**e Steaua”… Nu ma intereseaza de Steaua, ci de zidul pe care-l tot zugravesc din timp in timp din cauza unor tembeli…Dar m-a amuzat strigatul galiganului…”Baaaiii…maine o sa povestesc la toate emisiunile cum m-ai batut..” Iaca, ma autodenunt…, a scris Dan Negru pe contul lui de Facebook.

Sursa: libertatea.ro

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos