Acasă Stirile zilei Social Dan Finutu si sotia lui au fost condusi astazi pe ultimul drum

Dan Finutu si sotia lui au fost condusi astazi pe ultimul drum

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Astazi au fost condusi pe ultimul drum printul tiganilor din Teleorman, Dan Finutu, si sotia lui. Acestia si-au pierdut viata intr-un tragic accident, in care au murit sapte oameni si au fost raniti alti opt.

Dan Finutu a devenit cunoscut si prin maretia palatului in care locuia. Dupa moarte, rudele lui vor sa faca in asa fel, incat nimeni sa nu uite ce mare om a fost el. I-au construit un cavou mare cat o garsoniera. Mai mult, cavoul va fi dotat ca o casa de locuit. „Exact ca pe o camera, cum e in vila. Covor, masa, pahare, tot cum e in camera. I se pregateste, ca sa aiba si el pe lumea cealalta. La noi, cand moare omul, i se pun aur si bani pe el”, a spus unul dintre cunoscutii lui Dan Finutu.

Soferul care a provocat tragedia nu avea permis, dar gonea nebuneste cu peste 160 km/h. Tanarul fara permis conducea BMW-ul pe care il primise cadou de la mama sa. Se intrecea cu un sofer cu Audi, care avea carnet de numai cateva luni. La un moment dat, tanarul fara permis a incercat sa-si depaseasca prietenul, insa l-a acrosat. BMW-ul a parasit drumul si s-a rasturnat. In schimb, masina Audi a intrat pe contrasens si s-a ciocnit frontal cu un alt autoturism condus regulamentar. In acest autoturism condus regulamentar se aflau Dan Finutu, in varsta de 44 de ani si sotia sa, potrivit rtv.net.