Acasă Stirile zilei Energie Dan Diaconescu vrea sa cumpere OLTCHIM

Dan Diaconescu vrea sa cumpere OLTCHIM

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Dan Diaconescu a declarat ca vrea sa cumpere Oltchim cu si pentru poporul roman, el trimitand deja o scrisoare in acest sens guvernului USL.

„Incerc sa cumpar Oltchim, dar nu singur, nu doar eu. Impreuna cu toti telespectatorii dumneavoastra, cu ai mei, cu poporul, cu toti oamenii care vor sa subscrie la acest act”, a declarat Diaconescu la Romania TV.

Dan Diaconescu a precizat ca si-a exprimat oficial intentia printr-o scrisoare trimisa guvernului. „Daca nu cumparam noi Oltchimul, va cumpara o firma PCC, o firma, zic eu, a grupului Basescu pentru ca e reprezentata oficial in Romania de Sebastian Vladescu„, sustine politicianul.

Acesta sustine ca pretul este relativ mic in comparatie cu valoarea reala a combinatului. „Caietul de sarcini este de 20.000 de lei si il platesc eu din banii mei si garantia de 130.000 de euro, bani pe care ii vom aduna foarte repede de la telespectatorii nostri si apoi sa cumpar cu 4 milioane de euro ceva ce face de fapt 8 miliarde de euro. De ce sa cumpere polonezii ceva cu 4 milioane de euro pentru poporul polonez si sa nu cumparam noi pentru poporul roman?”, a mai spus Dan Diaconescu.

 

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos