Acasă Politic Dan Cristian Popescu, viceprimarul sectorului 2: scoala de acasa devine realitate in...

Dan Cristian Popescu, viceprimarul sectorului 2: scoala de acasa devine realitate in sectorul 2!

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Primaria sectorului 2 a semnat un protocol cu Telekom Romania Communications, prin care toti elevii din sectorul 2 vor avea acces gratuit la Platforma Educationala pentru e-Learning si Managementul scolaritatii-Adservio.

“Prin acest serviciu, elevii vor avea acces la platforma de management educational Adservio si la internet 4G. Totodata, in mod gratuit, elevii din sectorul 2 vor beneficia de 45.000 de conturi de acces in platforma si de 45.000 de sim-uri de internet pentru cei care nu au acces on-line. De asemenea, 45.000 de conturi sunt destinate parintilor si peste 3.000 de conturi sunt dedicate cadrelor didactice si personalului auxiliar.

Educatia este o prioritate pentru mine si ma bucur pentru ca am gasit aceasta solutie. in sectorul 2 avem cea mai mare retea de unitati de invatamant si cei mai multi elevi inscrisi, peste 50.000. Le multumesc partenerilor nostri care au inteles ca in aceasta perioada speciala este nevoie de masuri deosebite si mai ales de solidaritate” , declara Dan Cristian Popescu.

Protocolul semnat de Primaria sectorului 2 cu Telekom vine in completarea masurilor de preventie pentru COVID-19 si mai ales rezolva problema copiilor care nu au acces la o platforma care se ocupa de managementul on-line scolar si care conecteaza toate persoanele si institutiile implicate in actul de educatie.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos