Premierul Dacian Ciolos a transmis, joi, in ultima zi a anului, un mesaj pe Facebook, dupa disputa creata in urma premierii de catre Guvern a handbalistelor României. „Dezbinarea nu poate duce la nimic bun, mai ales in sport. Nu vreau sa fiu eu cel care creeaza dezbinare”, a scris Ciolos.

„Prin premierea handbalistelor de la echipa naționala, dorința guvernului a fost de a premia valoarea si performanța, si nu aceea de a dezbina.

Nu are nimeni de câstigat din disputa lansata in ultimele zile, decât in masura in care aceasta dezbatere ne ajuta sa progresam si nu sa ne dezbinam.

Imi propun sa organizam la inceputul anului o discuție cu oamenii sportului, cu campionii sportivi pentru a vedea cum putem evita pe viitor astfel de situații si totodata cum ne putem organiza pentru competițiile care vin. Bunul nostru cel mai de preț cred ca este increderea.

Dezbinarea nu poate duce la nimic bun, mai ales in sport. Nu vreau sa fiu eu cel care creeaza dezbinare. Mult succes tuturor sportivilor români in 2016! Noi va vom fi alaturi!”, a scris Dacian Ciolos, pe Facebook.

Cristina Neagu, Paula Ungureanu, Aurelia Bradeanu si celelalte handbaliste ale Romaniei au fost recompensate de Guvern cu bonusuri mai mari decat cele anuntate initial. Decizia de sporire a premiilor a fost salutata de o buna parte a oamenilor din sportul romanesc, insa a provocat si nemultumiri, unul dintre sportivii revoltati fiind Marian Dragulescu.

Dragulescu s-a declarat nemultumit de faptul ca el, precum si alti sportivi medaliati in trecut, au incasat bonusuri mai mici si a amenintat cu o masura radicala: greva in fata sediului Guvernului.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.