Acasă Stirile zilei Daca esti SOFER trebuie sa vezi ASTA! Harta calitatii drumurilor din Romania!

Daca esti SOFER trebuie sa vezi ASTA! Harta calitatii drumurilor din Romania!

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Harta calitatii drumurilor din Romania ia in calcul autostrazile, drumurile europene, drumurile nationale si cateva dintre cele judetene, socotite cele mai relevante.

Cei de la Construim-Romania au realizat-o pe baza informatiilor primite de la utilizatori.

Intocmita pe baza datelor furnizate de cei care au strabatut drumurile, ea arata pe unde trebuie sa faci slalom printre gropi, dar si care sunt drumurile aflate in stare buna.

In timp ce soselele bune sunt marcate cu albastru, cele proaste si acceptabile sunt marcate cu galben si rosu pe harta. Lungimea retelei de drumuri din Romania este de 198.589 km, dintre care CNADNR SA are in administrare 262,9 km de autostrada si 15.934 km de drumuri nationale.

Aici putem vedea faptul ca cel mai prost stau judetele din Campia de Vest unde drumurile judetene sunt lamentabile. De fapt CNADNR a si mentionat ca pe drumul Arad-Oradea nu se mai percepe taxa de drum pentru ca de fapt masinile nu prea mai circula pe sosea.

In ciuda aparentei in Ardeal se construiesc cele mai numeroase autostrazi din Romania, insa chiar si asa satele limitrofe marilor orase sufera la capitolul infrastrctura.

Daca esti SOFER trebuie sa vezi ASTA! Harta calitatii drumurilor din Romania!2

Sursa: voceatransilvaniei.ro

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos