Acasă Politic Da-i n-ainte cu tupeu! Shhaideh ii raspunde presedintelui Iohannis ca „traieste din...

Da-i n-ainte cu tupeu! Shhaideh ii raspunde presedintelui Iohannis ca „traieste din amintiri”

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Klaus Iohannis care recent a criticat Programul National de Dezvoltare Locala (PNDL). Presedintele Romaniei a acuzat ca banii sunt dati catre primarii in mod preferential. Sevil Shhaideh a raspuns acuzatiilor spunand ca Iohannis traieste din amintiri!

Ministrul Dezvoltarii Regionale, Sevil Shhaideh spune ca intre 2007 si 2010 banii erau alocati catre primarii, iar acest lucru nu se intampla in prezent. Shhaideh spune ca ministrul Dezvoltarii din acea perioada conditiona oferirea banilor pentru obiective importante. Totodata, ea a mai precizat ca uneori erau prevazute finantari ridicole de ordinul sutelor de lei.

„In primul rand trebuie sa-i spun domnului presedinte si altora care critica acest program ca dansii traiesc din amintiri din perioada 2007, 2008, 2010, cand anumiti fosti ministri ai Dezvoltarii mergeau prin tara si faceau diverse promisiuni catre toti primarii de la acea vreme si asa au aparut sute de santiere, mii de santiere, in tara noastra cu alocarii de 100 de lei, 200 de lei. Va dau exemple obiective de zeci de milioane de lei, mergea ministrul Dezvoltarii de la acea vreme si zicea sa dea drumul la lucrari ca vor veni banii de la Bucuresti in anumite conditii,” a declarat Sevil Shhaideh la Antena 3.

sursa: aktual24.ro